Az lenne a problémám hogy a steam accountomhoz nem tudok sehogy hozzáférni minden segítséggel próbálkoztam . Van e olyan lehetőség hogy a rainbow six siege accountomat ubisofton keresztűl át vigyem másik steam fiókba ?
Új telefonom lett így a steam guardom is változott és a telefonszámom is a helyreállitó kodot pedig nem tudom már . És regem vettem ezt az accountot így az első email címet nem tudom megszerezni . A support csak akkor segít ha megvan az első email cím .
Azért nem akarok új fiókot mert ebben már rengeteg órám és pénzem van . Tudom hogy elrontottam kérlek a kiaktató hozzászólást mellőzd !
Nem vihető át egy játék más fiókra még akkor sem, ha hozzáférsz. Gondolj bele, hogy ha te bármilyen fiókból bármilyen játékot csak úgy át tudnál mozgatni, akkor milyen könnyű lenne egy jogosulatlanul hozzáfért fiókból kilopni az összes játékot amiért fizettek. Majd a tolvaj a saját fiókjához adja, te meg úgy jártál és veheted meg még egyszer.
Mivel tilos az accountokkal kereskedni, nem tudsz semmit csinálni, és ahogy írod, a support sem fog segíteni. Sosem volt tiéd a fiók (csak a belépési adatait kaptad meg) nincs jogosultságod igazolni sem magad, és bármikor visszaszerezhette volna az eredeti tulajdonosa ha jelzi a supportnak. Ezért nem fizetünk játékos fiókokért. A másik lehetőség ha te szólsz, hogy baj van a jogosulatlanul szerzett fiókkal, és akkor azért bannolják, mert megsértette a felhasználási feltételeket.
Te ebből egyik esetben sem jöhetsz ki jól, ezért újra meg kell venned és nulláról kezdeni mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!