Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Gondolt már valaki arra,hogy...

Gondolt már valaki arra,hogy népszavazást kezdeményezzen a gyógyszerreklámok beszüntetésére?

Figyelt kérdés
A TV-ből és rádióból lenne jó kitakarítani az összeset.
ma 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Engem jobban zavarnak a politikai reklámok.
ma 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Én a youtube-reklámok beszüntetésére kezdeményeznék.
ma 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Már így is korlátozva vannak, én nem nyúlnék hozzájuk jobban. Én szintén a politikai reklámok ritkításának örülnék jobban, és visszahoznám a kampánycsendet is, mert már brutális mennyiségű politikai szart öntenek ránk.

De én pl. a nagy hirdető plakátokat is korlátoznám, x méterenként csak 1 lehetne belőle, a panelek oldaláról meg teljesen letiltanám őket. A tv és ráfióreklámokkal nagy bajom nincs, igaz, tv-t nem is szoktam nézni, és rádiót is csak ritkán hallgatok. Az a helyzet, hogy én a releváns reklámokat szeretem, inkább azon ügyködnék hogy mindenki olyan reklámokat kaphasson amilyen érdekli. Régebben pl. a google-nál is be lehetett jelölni hogy melyik témakörök érdekelnek, és letilthattál teljes kategóriákat, és ezt már egy ideje kivették. Ott pl. le lehetett tiltani a politika kategóriát, és bár akkor is kaptam álcázott politikai hirdetéseket, de kevesebbet. A lényeg hogy az online térből én elsősorban optimalizálnám a hirdetéseket, nem pedig a teljes betiltásukon dolgoznék.

Szóval összességében valamilyen köztes álláspontot képviselek reklámok tekintetében.

ma 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Minden reklám hazudik vagy a fogyasztóra nézve hátrányos részleteket maszatol. Szavaznék és sok mindenre vagy ellen is, de az utolsó, akiket megkérdez bárki is, az pont az a réteg, amelyiket tömegesen nézik hülyének.

Ami a gyógyszerreklámokat illeti: több, mint gyomorforgató a létük és az erőszakosságuk, - persze ez érvényes a legtöbb nem gyógyszert erőszakkal emberek képébe toló szélhámosságra is. A mindent felülíró profit érdekérvényesítés viszont túl magas labda hétköznapi embereknek. Egyik kedvencem volt, amikor az ember képébe tolnak egy kétmondatos, érdemi információval senkinek nem szolgáló "időjárás jelentést" és utána öt percen keresztül a "műsorszám támogatóit" tolják az emberek képébe. Erről is leszoktam, - mint oly sok mindenről másról, amelyben a szélhámos turhát locsolták rám. :DDD

ma 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:

"A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg..."szöveget rettenetesen unom már,ezért szeretném eltüntetni a médiából ezeket a reklámokat.

Aki kitalálta,annak meg éjszaka óránként a fülébe ordítanám ezt a szöveget,és utána barátságosan jó éjszakát kívánnék neki.

Írják ki ezt a dumát az orvosi rendelők,meg a gyógyszertárak ajtaja fölé,mi a f.sznak kell mindenkit ezzel hülyíteni 50-szer naponta!

ma 19:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Kapaszkodj - kérdező!

EZ is eus "fejlesztés"! :DDD

Minél sz@rabb, annál jobb! :DDD

ma 19:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Ez az EU-ban is megy?

Talán ezt a szöveget azért nyomják 100-szor naponta,hogy az idegcsillapítókból is többet tudjanak eladni??

ma 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!