Szerintetek lesz még a forintnak nagyobb értéke valaha?
"Megjelentek olyan hiányszakmák, amire nagy szükség volt és a korábbi rendszerben nem lehetett elérni. Példaként az energiaválságot, illetve hazánkban az építőiparban tapasztalható változásokat emelném ki. Főként ezek tették szükségessé, hogy az energiahatékonysági beruházásokhoz kapcsolódó szakmák is megjelenjenek a kínálatban.
EGYRE TÖBBEN FORDULNAK AZ OLYAN HIÁNYSZAKMÁK FELÉ, MINT A NYÍLÁSZÁRÓ ÉS ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKAI SZERELŐ VAGY A NAPELEM TELEPÍTŐ.
"Emellett egyre nagyobb az érdeklődés a megújuló és primer energiaforrású kiserőmű létesítő tanfolyamunk iránt, de pár évvel ezelőtt elkezdtünk foglalkozni a hőkamerás képzések bővítésével is.
"szóval mert megkértelek hogy fejtsd ki a dolgot, már rögtön egy semmittevő, csodaváró, lusta proli vagyok? "
Nem, nem azért vagy az. Az vagy egyáltalán? Én feltételhez kötöttem (magyar nyelv ismerete, általános iskola - na azt pl elvégezted?), te írtad ezt magadról.
"Az vagy egyáltalán?" - Nem tartom magam annak.
"na azt pl elvégezted?" - Igen, jóval többet is. Egyelőre tervben vannak további tanulmányok.
Miért kell rögtön az általad írtakat feltételezni?
"Miért kell rögtön az általad írtakat feltételezni?"
Csak abból az információból tudok véleményt formálni rólad, amit mutatsz. Nos, az meg reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!