Magyar Péternek honnan van 30 millió forintja?
Figyelt kérdés
Nem sok ez egy kicsit? Tisztességes munkával esélytelen. És ő még csak vállalkozó se volt.tegnapelőtt 05:02
1/9 anonim válasza:
Az harminc havi fizetés. Harminc hónap az három év. Ennyit bárki félrepakol mondjuk öt év alatt.
2/9 anonim válasza:
30 millió forint? Lölönek az órája drágább. Tiborcz most kap 700 milliárdot az apósától. Találós kérdés hányszorosa a 30miiliónak?
Na de..neresként 5-6 millió volt a füzetese Magyarnak, . Most is kb ennyi E.P,képviselőként ahogy az összes többinek is.. Ez 6 havi fizetés
.
3/9 anonim válasza:
Tőled! Belőled élt! Te fizetted nekije!
4/9 anonim válasza:
Sokkal több van, idén csak a rendezvényekre eltapsolt vagy 100 milliót...és hol a többi kiadás.
Valakik pénzelik.
De most már kíváncsi vagyok, mitől fél ennyire diktafonos Petike, akit jól felvettek titokban, hát mindenkit a saját fegyverével 🤔😂😂
5/9 anonim válasza:
#4 Ja hát azért az érdekes. Berobbanni a köztudatba egy titokban készített hangfelvétellel a nejedről, ami nyilvánvalóan zsarolási szándékkal készült, haknizni vele az ellenzéki médiában, majd felháborodni és feljelentést tenni a volt barátnőd ellen, mert titokban hangfelvételt készített rólad és megzsarolt azzal, majd ezt átadta a Fidesznek, ami ha megjelenik, akkor nyilvánvalóan a Fidesz médiában fog megjelenni. :D
6/9 anonim válasza:
Úgy tudom van 18 ezer tagjuk, havonta fizetnek 3-10 ezer forintot. 30 millió nem sok.
7/9 anonim válasza:
Oké, hogy vitázhatunk azon, hogyan lettek munkái, de neki volt a politika előtt munkája. Orbánnak soha... (ettől mgé MP-t pont annyira nem akarom az ország élén, mint viktort.)
8/9 R.Speltzer válasza:
Annyit még én is összeraktam 26 éves koromra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!