Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Magyar Péternek honnan van 30...

Magyar Péternek honnan van 30 millió forintja?

Figyelt kérdés
Nem sok ez egy kicsit? Tisztességes munkával esélytelen. És ő még csak vállalkozó se volt.
tegnapelőtt 05:02
 1/9 anonim válasza:
65%
Az harminc havi fizetés. Harminc hónap az három év. Ennyit bárki félrepakol mondjuk öt év alatt.
tegnapelőtt 05:13
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

30 millió forint? Lölönek az órája drágább. Tiborcz most kap 700 milliárdot az apósától. Találós kérdés hányszorosa a 30miiliónak?

Na de..neresként 5-6 millió volt a füzetese Magyarnak, . Most is kb ennyi E.P,képviselőként ahogy az összes többinek is.. Ez 6 havi fizetés

.

tegnapelőtt 05:30
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Tőled! Belőled élt! Te fizetted nekije!
tegnapelőtt 05:52
 4/9 anonim ***** válasza:
13%

Sokkal több van, idén csak a rendezvényekre eltapsolt vagy 100 milliót...és hol a többi kiadás.

Valakik pénzelik.

De most már kíváncsi vagyok, mitől fél ennyire diktafonos Petike, akit jól felvettek titokban, hát mindenkit a saját fegyverével 🤔😂😂

tegnapelőtt 06:26
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
#4 Ja hát azért az érdekes. Berobbanni a köztudatba egy titokban készített hangfelvétellel a nejedről, ami nyilvánvalóan zsarolási szándékkal készült, haknizni vele az ellenzéki médiában, majd felháborodni és feljelentést tenni a volt barátnőd ellen, mert titokban hangfelvételt készített rólad és megzsarolt azzal, majd ezt átadta a Fidesznek, ami ha megjelenik, akkor nyilvánvalóan a Fidesz médiában fog megjelenni. :D
tegnapelőtt 06:56
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Úgy tudom van 18 ezer tagjuk, havonta fizetnek 3-10 ezer forintot. 30 millió nem sok.
tegnapelőtt 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Oké, hogy vitázhatunk azon, hogyan lettek munkái, de neki volt a politika előtt munkája. Orbánnak soha... (ettől mgé MP-t pont annyira nem akarom az ország élén, mint viktort.)
tegnapelőtt 07:42
 8/9 R.Speltzer ***** válasza:
Annyit még én is összeraktam 26 éves koromra
tegnapelőtt 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
Ma, 30 millió nem pénz.
tegnapelőtt 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!