Budapesten miért van sok ijesztő ember?
Figyelt kérdés
Cigányok, hajléktalanok, csövesek. Mindenféle árusok, akik hamis telefont vagy parfümöt akarnak rámsózni. A padokon meg az aluljáróban fetrengenek az emberek. Tiszta mocsok és bűz minden.
Ritkán járok a városban, de mindig elszomorít a helyzet. Ez ellen miért nem tesznek semmit?
nov. 9. 14:53
2/12 anonim válasza:
Elmondom neked hogy ez az elmúlt 2 évben lett ennyire látványos, a hajléktalanok megsokasodtak és sorra foglalják be a közösségi tereket, 10 emberből az utcán 5 szakadt, tróger, ápolatlan megjelenésű, elkeserítő a helyzet nagyon.
Ezen csak a kormány tudna segíteni ha lenne rá kompetencia és szándék.
3/12 Fsms válasza:
Végrehajtó maffia az egyik ok, ami a Fidesz zsebeit tömte.
4/12 anonim válasza:
2: Pest már öt-hat évvel ezelőtt is egy minősíthetetlen, lepukkant koszfészek volt. Akkor rendszeresen jártam fel, és kellett utaznom végig a Hungária körúton az egyes villamossal - az úgy tele volt mindig mindenféle undorító csőcselékkel, hogy egy komplett novellát írtam később az ott tapasztaltakról. A népligeti aluljáróban olyannal is találkoztam, aki ott a tömeg közepén állt le hugyozni. Elképesztő, Kalkutta.
6/12 anonim válasza:
Nagy városban több ogre meg tud élni békében egymás mellett, illetve több embert lehet lehúzni lóvéval, cigivel.
8/12 anonim válasza:
A hibás szemüveged miatt. Nem azok az ijesztők, hanem akik ezeket ilyenné tették. Ne aggódj, ezek már kifújtak, te következel.
9/12 anonim válasza:
7: természetesen. Vedd meg a könyvet! Privátban elküldhetem a bookline linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!