Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » 2 hét múlva téli időszámítás!...

Hakapeszimaki kérdése:

2 hét múlva téli időszámítás! Miért nem fejezik már be az óraátállítást,és maradnak a nyári időzónában? Számtalan felmérés volt már a témában a többség a nyári időszámításra szavazott! De mégis erőltetik a télit! Legyen a nyári az eredeti!

Figyelt kérdés
okt. 13. 22:56
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Az embernek édes mindegy hogy reggel sötét van vagy világos van, mert úgyis a munkahelyén van, 4 fal között! Ellenben délután mikor még tudna élni,létezni, menni erre-arra, akkor már hulla sötét van! Ez miért jó? Egyszerűen nem tudom felfogni! Egy dolog hogy a téli időszámítás az eredeti! Azt is létrehozták kb. 200 évvel ezelőtt, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne rajta változtatni!
okt. 13. 23:01
 2/31 Justinianus ***** válasza:
49%
Délután/este nyomják a tiktokot, meg nézik a szennycsatornákat a sötét szobában, nem mindegy, hogy meddig van világos?
okt. 13. 23:20
 3/31 anonim ***** válasza:
47%
Mert a téli az eredeti. Ez nem szavazás kérdése.
okt. 14. 00:27
 4/31 anonim ***** válasza:
55%
Személy szerint alig várom, hogy visszaálljunk, végre nem leszek mosott rongy.
okt. 14. 00:28
 5/31 anonim ***** válasza:
63%
Mert normális esetben reggel világos van, este sötét.
okt. 14. 05:01
 6/31 anonim ***** válasza:
63%
Gazdasági érdeke fűződik a helyzet fenntartásához pár vezér spermának, akiknek az érdekérvényesítésével szemben földi halandó semmit nem tehet az egyén szintjén!
okt. 14. 09:38
 7/31 anonim ***** válasza:
76%

Nekem mindegy hogy melyik lesz, csak végre döntsék már el és legyen fixálva.

Nekem minden óraállításnál kell legalább 1 hét mire átáll a szervezetem...

okt. 14. 16:59
 8/31 anonim ***** válasza:
Linkelnél ilyen szavazást?
okt. 14. 20:34
 9/31 A kérdező kommentje:
2 Télen mindegy, nyáron viszont nem mindegy! Hajnalban minek van világos mikor még alszanak? Tiszta napfény pazarlás!
okt. 14. 22:08
 10/31 A kérdező kommentje:
3 Ahhoz képest hogy az EU ban is feladták a tagállamoknak hogy válasszanak hogy téli vagy nyári, akkor mégis csak szavazás kérdése! Az időzóna szabadon megválasztható! Akkor miért ne lehetne a nyárit választani?
okt. 14. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!