Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kényszerítette az eu a...

Miért kényszerítette az eu a petpalack gyártókat hogy ne lehessen levenni a kupakját ?

Figyelt kérdés
okt. 13. 13:40
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
70%
Én le szoktam tépni.
okt. 13. 14:24
 12/23 anonim ***** válasza:
41%
Ha tartozol valahova, egy közegbe, ott nem csak jogok vannak, hanem bizony kötelezettségek is.
okt. 13. 15:08
 13/23 anonim ***** válasza:
22%
Újabb korszakalkotó ejrós megoldás....
okt. 13. 15:14
 14/23 A kérdező kommentje:

11.

igen,csak ha letéped akkor ilyen tüskék meg sorják maradnak rajta ami fölséti a szádat miközben iszol .

12.

hát nem tudom milyen kötelezettségek azok amikor egy államokat összefogó szervezet beleugat abba hogy te hogy egyél hogy igyál és a végén majd abban hogy hogy szarjál meg hogy vegyél levegőt hát remélem hogy csak téged fognak így befolyásolni !

okt. 13. 15:32
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
Te tényleg most egy vacak kupak miatt ilyeneket vízionálsz? Kicsit túlliheged ezt a dolgot
okt. 13. 15:37
 16/23 A kérdező kommentje:

15.

Kopj le

okt. 13. 15:39
 17/23 anonim ***** válasza:
47%

Letépem a kupakokat, mert nekem útban van és létráról tojom le az eut!

- Van elég teendő a saját házuk táján, nem kell belepofázni 1000 km-re élő emberek életébe! Azért, mert nem hagyom rajta a kupakot a flakonokon, attól még normálisan élek, - nem dobálom el a kupakokat szólóban sehová, de engem akadályoz a megszokott életvitelemben! Nem érdekelnek az eu hülyeségei - egészen a teljesen feleslegesen felugró ablakoktól kezdődően, a látszatóvintézkedéseken át az emberek képmutató hülyének nézéséig!

A saját putrijuk rendjét menedzseljék és hagyják élni a normális többséget!

okt. 13. 21:09
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Azért van hozzákötve a kupak, mert anélkül nem veszi vissza az automata. Grammra meg kell lennie, színre meg kell egyeznie azzal a tárggyal, ami a vonalkódhoz le van tárolva az agyában. A sörösdoboz füle is néha leszakad. A végén bele kell dobnom a dobozba, hogy a súly jó legyen a gépnek.
okt. 15. 09:02
 19/23 anonim ***** válasza:
45%
Azért rendelte így az EU,hogy az ilyen csökött agyúaknak, akik még nem hallottak a műanyagok járos hatásáról, legyen miről csámcsogni. Szerintetek ez a legnagyobb problémája az embereknek? Nézzetek körül kishazánkban, sokkal nagyobb bajok vannak itt, amit észre se vesztek.
okt. 17. 12:22
 20/23 anonim ***** válasza:
76%
Azért, mert a nagyobb madarak megeszik a feltűnő színe miatt, és elpusztulnak. A flakonnal együtt nehezebb lenyelni.
okt. 18. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!