Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Legalizálnád-e a marihuánát?

Legalizálnád-e a marihuánát?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért?

szept. 15. 04:38
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

#28 érdekelne forrás is. Kezdjük azzal, hogy nincs "a marihuána". Megkülönböztetünk sativat és indicát. Előbbi élénkítő és nevetést okoz, utóbbi fájdalomcsillapító és nyugtató hatású. Ezen belül van egy rakat különböző faj, mint ahogy szőlőknél pinot noir, chardonnay, kadarka, otelló, stb. Ugyanígy marihuánánál gorilla glue, purple haze, lemon haze, gelato, green goblin, skunk, chocolate haze, stb. Mindegyiknek más illata íze és hatása van a különböző terpének miatt. Egy sativátol nemhogy nem leszel zombi, de belassulni se fogsz.

Arról pedig, hogy elbutul tőle valaki nem tudom hol hallottál, de ha egy forrást megjelölnél, azt megköszönném:D

szept. 15. 17:24
 32/49 anonim ***** válasza:
55%

Én úgy olvastam, hogy a CBD is képes erre, nem kell ehhez THC.

szept. 15. 17:26
 33/49 anonim ***** válasza:
62%
#31 Én ismerek olyan családapát, aki annyit füvezett, hogy elszívta az agyát. Dolgozni azt nem hajlandó, egész nap a TV-t bámulja, közben ilyen zseniális okfejtései vannak, mint pl. "Nekem nincs egy vasam se, de egyébként milliomos vagyok." meg "Hogyha nekem lenne eszem, akkor nekem lenne eszem!" Ne mondd, hogy ez normális viselkedés.
szept. 15. 17:28
 34/49 anonim ***** válasza:
49%

"érdekelne forrás is."

[link]

"Kezdjük azzal, hogy nincs "a marihuána"."

Pedig a kérdésedben is ott van.

szept. 15. 17:35
 35/49 A kérdező kommentje:

#32 a CBD egy remek gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, alkalmas epilepsziás betegek kezelésére és depresszióra is. Viszont daganatos betegek kezelésére nem alkalmas, ahhoz kifejezetten RSO olajat használnak ami nagyon magas THC tartalmú és CBDt sokszor egyáltalán nem tartalmaz.

#33 én pedig ismerek olyan embert (volt főnököm) aki chefként dolgozik Floridában, napi szinten elszív egy jointot, van 3 gyereke, rendes családapa, keményen dolgozik és ha kicsit be vannak úszva az emberek akik beáll segíteni zöldséget szeletelni és hasonlók, megtehetné azt is, hogy kiabál velük, hogy kapják össze magukat, de nem :)

Biztos, hogy az ismerősöd marihuána nélkül egy keményen dolgozó ember lenne, vagy ugyanúgy egy naplopo?

szept. 15. 17:38
 36/49 anonim ***** válasza:

Alkalmas daganatok kezelésére a CBD is.

[link]

[link]

[link]

szept. 15. 17:46
 37/49 A kérdező kommentje:

#34 azt kifejtette a forrás, hogy ezek a kognitív funkciók romlása akkor fordulnak elő, amikor valaki fiatal korban használja, amikor az agy még fejlődik. Ha már megkülönböztet a forrás rövid és hosszútávú hatásokat, igazán megkülönböztethetne fiatal és időskori használatot.

Időskorban kifejezetten ellenkező hatása van és javítja a szellemi képességeket.

[link]

Vigyázat, hatásmechanizmus szempontjából nem lehet kijelenteni, hogy a marihuána! Legalizálás szempontjából lehet, mert egyik sem rejt kevesebb egészségügyi előnyt és több mellékhatást, mint a másik, így értelmetlen lenne csak az indicat vagy csak a sativat legalizálni, főleg a hibridek miatt.

szept. 15. 17:54
 38/49 A kérdező kommentje:
#36 na ez egy szuper hír, bár az apoptózist nem fogja elindítani, de ha egy kicsit is segít, akkor érdemes lenne ráfeküdnie az orvostudománynak ezekre az alternatívákra a kemoterápia helyett, ami hajhullást, erőteljes mentális leépülést, étvágytalanságot, hányást okoz.
szept. 15. 18:06
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Én marihuálnám a legalizálát.
szept. 15. 18:17
 40/49 anonim ***** válasza:
76%

A források apoptózis elindításáról is írnak.

szept. 15. 18:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!