Palesztina vagy Izrael t támogatod? Ha igen, miért?
Palesztinát.
Mert az izraeliek nagyon nácisan viselkednek. Azokká váltak akik egykor őket írtották.
Nem a terroristák kezdték. Volt előtte 75 év előzmény. De Izraelnek úgy a kényelmes hogy a történelmet az októberi támadáskor kezdik.
Amúgy ők azóta hány mészárlást, éheztetést háborús bünt követtek el. Még a Genfi egyezményt is több ponton megsértegték.
És azok az undorító tiktok videók amiket vihogva töltenek fel. Kegyetlen és barbár nép. Népírtást követnek el, gyereket mészárolnak le.
Jó lenne ha az emberek nem csak tavaly októberig néznének vissza, hanem messzebb. 7 évtizednyi bizonyíték van az Izraeliek brutalitására. Egyszer mindenkinél be telik a pohár.
Oké, találtál pár hibát és kijavítottad. Akkor a tartalmát is tudtad értelmezni a válaszomnak, de arra nyilván nem reagáltál semmit. Vajon miért? Ja, tudom.
Annyira tipikus ez az Izrael pártiaktól, hogy terelnek. Nem válaszolnak egyenesen.
Hagyjuk már hogy nekem kell könyvet olvasnom mert az autocorrect belejavít. Te miért nem a tartalommal foglalkozol? Ahoz szólsz hozzá? Miért csak a helyesíráson akadtál fent?
Ami oké, nincs gond vele hogy kijavítottál, de után oda írhattad volna a gondolataid a témában. De hát az már nem ment.
Azért reagálj mert ha már nekikezdted a helyesírásom kijavítani, semmibe sem kerül hogy a témában is megnyílvánulj.
Azért mert azt állítod hogy nem véded az izraelieket attól függetlenül az előző válaszodból az jön át, a sorok között olvasva.
Honnan tudjam hogy te voltál már korábbi válaszoló? Minden válaszoló eddig anonim.
Te kioktatásnak vetted a korábbi válaszom? Nem az volt. Magadra vetted. Én tényeket írtam. Az hogy most te az csak rossz viccnek láttad az egy dolog.
És mi az hogy pont nem nekem kell kioktatnom téged és mást sem? Azt csinálok amit akarok. Mi jogon szabod meg nekem hogy mással hogy beszéljek? Tudod kikre emlékeztet ez? Témában vagyunk, biztos le esik.
Kristálytiszta volt a válaszod, a személyiséged is szépen átjött.
a háborúból már az izraelieknek is elegük van, a miniszterelnökükből sem kérnek már, tárgyalást szeretnének és a még életben levő túszok szabadon megmentését
de bármilyen rossz politikát is visz a jelenlegi izraeli vezetés, azért csak és kizárólag az áram terrorizmus tehető felelőssé a háborúért
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!