Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lesz itt holnaptól?Még...

Mi lesz itt holnaptól?Még kevesebb olaj érkezik szept1-el Ukrajnából.

Figyelt kérdés
Beszél itt össze-vissza a közmédia minden baromságot.De én itt dolgozom már 1.5 évtizede az SZHB erőműben.Pontosabban itt szopjuk a f'szt ebben a fos melegben.Annyi B kút és ciszterna kút lesz száraz mint a rohadás nemsokára.Fel akarunk mondani azt tervezzük,de ez függ hogy most miként alakul a fizú. a járóba már le sem merünk menni,mert gennyesen szutykos a lecsapódott gőz.Szept 20-ig olyan balhé lesz itt és az országban hogy bele sem merek gondolni.Egy csomó lepártolt és mellékterméket juttatunk el Dunaújvárosi feldolgozókba,amiből ők gazdálkodnak.Ha nem tudunk vinni ott is befog állni minden.Persze hogy nem elsődleges cél az igazság elmondása a kormánynak,mert nem akarnak pánikot kelteni ez még érthető.De legalább ne hitegessék az embereket hogy megoldanak mindent.Számítsatok arra ha nem jön elég olaj kintről.Fütés sem lesz.Mivel a nagy trafó telepeken is ugyanezt a Lakkos szart használják és ha nem töltik fel időben.Akkor még az áramellátás is megfog bénulni.Kész katasztrófahelyzet lesz és most már nem tudtam magamban tartani mindezt hogy legalább vki aki tehet valamit értesüljön róla

#Olaj, ellátás, erőmű,százhalombatta,háború,Ukrajna
szept. 1. 18:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi.
szept. 1. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, ez csak téged zavar. Én nem is bánnám, ha barátságon, csak sós tengervíz jönne.
szept. 1. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!