A nacionalistább országokban hajlamosabbak kitenni a nemzeti zászlót a házukra?
Figyelt kérdés
Vagy akárhová, bárhová. Összességében nézve. Mondjatok ilyen országokat, ahol tapasztaltátok ezt és nacionalisták.aug. 27. 17:22
2/12 anonim válasza:
Ennek nem a nacionalizmushoz van köze.
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor szted?
aug. 27. 18:09
4/12 anonim válasza:
Románia. Mindenhová román zászlót tűznek, festenek stb.
5/12 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek, sztem van összefüggés
aug. 27. 21:14
6/12 anonim válasza:
Azok nem nacionalisták, hanem értelmi fogyatékosok, - akik azt sem tudják, melyik országban vannak éppen és éppen ezért vizuális megerősítésre szorulnak napi szinten!
7/12 A kérdező kommentje:
6-os te vagy itt a legnagyobb értelmi fogyatékos
aug. 28. 12:28
8/12 anonim válasza:
Nem attól leszel hazafias, hogy mindent kitapétázol nemzeti zászlóval vagy olyan kokárdával feszítesz az utcán három napon keresztül, amelyben orra buksz a járdán. Engem - ha Szentestén éjjel kettőkor is - hívnak telefonon, akkor is megyek és ellátom a feladatomat katonaként - és nem azt kérdezem, amikor keresnek, hogy miért pont éppen én, hanem azt, hogy mennyi élelmet vigyek magammal, ill. hová. (Mondjuk egy ilyen alkalomkor felmerülhet az is kérdésként, hogy mivel jutok el oda, ahová mennem kell, de most nem ez a lényeg.) Amikor orrba-szájba kell túlóráznom, akkor sem a pofámat húzom, hanem teszem a dolgomat - még akkor is, ha alig látok ki a fejemből a fáradtságtól. Gondolom, trikolorba burkolt téli álmodban te nem lennél ilyesmire kapható!
9/12 anonim válasza:
Romániában nagy divatja van ennek, nem is a házakra, hanem minden középületre, a legkisebb falu legutolsó villanyoszlopára is zászló van tűzve, vagy fémtábla nemzeti színre festve. Amikor ott jártam, láttam földig érő 2 méteres zászlókat is a falvakban. A csokipapír nemzeti színű, a mosópor csomagolása nemzeti színű.
Magyarországon ehhez képest semmi ilyen nincs, minimális.
10/12 A kérdező kommentje:
Ez azt jelenti hogy szeretik a hazát. Magyarországra ez közel sem jellemző, ha ez megtörténni, szimplán nagy képmutatás lenne, de szerencsére nincs ez
szept. 16. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!