Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Orbán miért nem visz wc...

Orbán miért nem visz wc papírt a kórházakba?

Figyelt kérdés

Pedig Orbán a világ hőse, európa vezetője!

De akkor wc papírra már nincs pénz?

2024. aug. 26. 08:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Ez most tűnt fel? 30-40 éve is mindent neked kellett vinni. A villától kezdve a WC papírig, poharat, tisztálkodási szereket, mindent.

Nekünk az iskolába is vinni kellett WC papírt, törölközőt, szappant, mindent, még alsóban. Felsőben meg senkit sem érdekelt, hogy hogyan oldod meg.

2024. aug. 26. 08:50
 2/19 anonim ***** válasza:
83%
Mert abból épül hatvanpuszta.
2024. aug. 26. 08:51
 3/19 anonim ***** válasza:
86%

1# Ezért egy buta paraszt a magyar nép, mert már a szüleink is igénytelen hülyék voltak és szartak rá hogy mire megy az adó.

Nem véletlen, hogy az osztrákok is egy volt kommunista pöcegödörnek látnak minket.

2024. aug. 26. 08:52
 4/19 A kérdező kommentje:

#1 igen 200 éve meg fejbe vertek és az volt az volt az altatás műtét közben.

Sőt 1000 éve még kórház se létezett.

1000000 éve ember se volt!

2024. aug. 26. 08:57
 5/19 anonim ***** válasza:
34%
4: Nem sikerült az analógia. Semmi köze a kérdéshez és a válaszomhoz sem.
2024. aug. 26. 09:01
 6/19 anonim ***** válasza:
54%
Ennek így önmagában semmi értelme nem lenne.Én azt követelem 4 millió magyarral együtt hogy Orbán Viktor Mihály személyesen törölje ki a betegek hátsóját az állam által biztosított wc-papírral.Addig itt megbékélés nem lesz amíg ezt meg nem teszi!
2024. aug. 26. 09:14
 7/19 árokpart ***** válasza:
83%
6-os A világ minden civilizált országában van a kórházakban WC papír.
2024. aug. 26. 09:35
 8/19 anonim ***** válasza:
36%

Ha minden más rendben lenne, engem nem zavarna hogy vinni kell WC papírt. Nekem nem ez a legnagyobb probléma.

Egyébként sok helyen a betegek, látogatók miatt nincs. Ahogy kirakják, alig telik el egy kis idő és ellopják.

Tavaly ősszel voltam kórházban. Osztályon volt WC papír, kézmosó, fertőtlenítő. A járóbetegek által is látogatott részen nem volt semmi a mosdókban, mert ott ellopják, így már nem tesznek ki.

2024. aug. 26. 09:39
 9/19 A kérdező kommentje:

Tavaly ősszel voltam kórházban. Osztályon volt WC papír, kézmosó, fertőtlenítő. A járóbetegek által is látogatott részen nem volt semmi a mosdókban, mert ott ellopják, így már nem tesznek ki"

Pontosan ugyanezt a történetet láttam facebookon leírva. Ez a kormány hivatalos magyarázata? Nincs mer ellopták, vagy nem érdemes kirakni mer' ellopják?

2024. aug. 26. 09:45
 10/19 A kérdező kommentje:
A plázába miért nem járnak lopni a wc papír tolvajok? Pedig onnan is lenne mit lopni. Talán még orbán is besunnyog néha wc papírért, az is pénz.
2024. aug. 26. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!