Orbán miért nem visz wc papírt a kórházakba?
Pedig Orbán a világ hőse, európa vezetője!
De akkor wc papírra már nincs pénz?
Ez most tűnt fel? 30-40 éve is mindent neked kellett vinni. A villától kezdve a WC papírig, poharat, tisztálkodási szereket, mindent.
Nekünk az iskolába is vinni kellett WC papírt, törölközőt, szappant, mindent, még alsóban. Felsőben meg senkit sem érdekelt, hogy hogyan oldod meg.
1# Ezért egy buta paraszt a magyar nép, mert már a szüleink is igénytelen hülyék voltak és szartak rá hogy mire megy az adó.
Nem véletlen, hogy az osztrákok is egy volt kommunista pöcegödörnek látnak minket.
#1 igen 200 éve meg fejbe vertek és az volt az volt az altatás műtét közben.
Sőt 1000 éve még kórház se létezett.
1000000 éve ember se volt!
Ha minden más rendben lenne, engem nem zavarna hogy vinni kell WC papírt. Nekem nem ez a legnagyobb probléma.
Egyébként sok helyen a betegek, látogatók miatt nincs. Ahogy kirakják, alig telik el egy kis idő és ellopják.
Tavaly ősszel voltam kórházban. Osztályon volt WC papír, kézmosó, fertőtlenítő. A járóbetegek által is látogatott részen nem volt semmi a mosdókban, mert ott ellopják, így már nem tesznek ki.
Tavaly ősszel voltam kórházban. Osztályon volt WC papír, kézmosó, fertőtlenítő. A járóbetegek által is látogatott részen nem volt semmi a mosdókban, mert ott ellopják, így már nem tesznek ki"
Pontosan ugyanezt a történetet láttam facebookon leírva. Ez a kormány hivatalos magyarázata? Nincs mer ellopták, vagy nem érdemes kirakni mer' ellopják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!