Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar a legrosszabb nép az...

A magyar a legrosszabb nép az EU-ban?

Figyelt kérdés
aug. 23. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Miben?
aug. 23. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Kerti budi az jó! Én imádtam. Ez a benti olyan... steril. A kertiben mindig voltak mindenféle pókhálók, meg darázsfészkek, egerek, krumplibogár, fülbemászó, pondró, meg minden ilyesmi. A benti az unalmas ott nincs semmi se. Meg a kertit sose kellett kefélni
aug. 24. 00:41
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Én sem értem mi a baj a kerti budival.

A klímakatasztrófa küszöbén állunk, te meg 10-20 liter ivóvízzel öblíted le a szarodat. Az jobb?

aug. 24. 00:55
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem. A német.
aug. 24. 06:28
 5/10 anonim ***** válasza:
A virágoknak is jót tesz egy kis trágya. Míg a vízben a folyókba kerülve csak a kacsákkal meg gémekkel tolunk ki
aug. 24. 06:53
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Ti libtardok viszont Magyarországon vagytok a legrosszabbak.
aug. 24. 08:42
 7/10 anonim ***** válasza:
80%

"buta és tanulatlan vidéki bagázs. Kb a vidéki oroszokkal vagyunk egy szinten akik kerti budiba szarnak."

Kicsit megmosolyogtató az ilyen lakótelepi koszos proli folyamatos vergődése. 🤡😁

aug. 24. 08:44
 8/10 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__127..

Egyébként volt már, és nem elsőre.

Sajnos a hozzád hasonló kis frusztrált nyomorultakkal nem tudok mit kezdeni, így javasolnám pszichiáter segítségét kérni.

aug. 24. 08:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem, a nép sosem összekeverendő a kormánnyal. Tudom, hogy a kormányt meg a nép választja meg, és ez minősíti a népet egy bizonyos szinten, de az sem elfelejtendő, hogy összességében nézve a teljes lakosság csupán csekély része szokott a jelenlegi kormányra szavazni.
aug. 24. 09:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, és még élvezi is...
aug. 24. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!