Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok az utcára került...

Mit szóltok az utcára került kárpátaljai kettős állampolgárok helyzetéhez?

Figyelt kérdés

#kárpátaljai menekültek
aug. 22. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
28%
Menjenek dolgozni, és abból tudnak fizetni albérletet.
aug. 22. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Senki nem fogja őket évekig eltartani.
aug. 22. 15:58
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

Tehát csak 4 évente 1x a választásokon van szükség rájuk.

Szép dolog :)))

aug. 22. 16:03
 4/10 anonim ***** válasza:
48%
Elfejtetted hozzátenni, hogy az összes roma, és már két éve a nyakunkon élősködnek. Romából van éppen elég idehaza, vége a nyaralásnak, mehetnek vissza a demokrácia fellegvárába: Ukrajnába!
aug. 22. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
A befogadás/el nem fogadás a népen is múlik.
aug. 22. 18:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés volt már.
aug. 23. 06:38
 7/10 A kérdező kommentje:

Atyavilág! Ezt a gyűlölködést!

Egy pici gyerek mellett hogyan menjen el dolgozni?

És hova menjen el dolgozni, mikor több olyan ismerősöm van, aki nem tud elhelyezkedni. Már nagyon sok helyről elutasították, pedig mindent vállalna. És még ott van a romák elleni hatalmas gyűlölködés. Hol vesznek fel roma anyákat dolgozni, kis gyerekkel, aki beteg lehet többször is, és akkor az anya hiányzik a munkából.

Én nem vagyok roma, de megtapasztaltam, hogy a gyerek betegsége esetén otthon kellett maradnom, mert önhibámon kívül nem voltak nagyszülők és rokonok, különben is, az anyának kell a gyerek mellett lenni. Szó szerint kiutáltak a munkahelyről.

Akkor érzitek jól magatokat, ha gyűlölhettek embereket?

Egyébként azt én is nagyon erős túlzásnak tartom, hogy a kormány dönti a pénzt a külhoni magyarokra, holott ők nincsenek is rászorulva. Úgy látszik, a kormány oda adja a pénzt, ahol nincs rá szükség, onnan meg elveszi, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Mindezt a mi adóforintjainkból.

aug. 23. 06:53
 8/10 anonim ***** válasza:

A Fidesz kormány a változatosság kedvéért megint hazudott?🫨

Ki hitte volna?!🤔

aug. 23. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezek a menekültek is külhoniak.
aug. 23. 13:10
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es: igen, ők is, épp ezért nem értem, hogy miért kellett hirtelen megvonni pont tőlük a támogatást. Az erdélyiek meg kapnak Romániától is a beiskolázáshoz támogatást, és ha magyar iskolába iratkoznak, akkor Magyarországtól is. Holott jobban megy nekik, mint például itt, a szegény településeken.
aug. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!