Melyik országba tudok disszidálni és menekült státuszt kérni Magyarországról?
Figyelt kérdés
aug. 13. 20:13
3/12 anonim válasza:
Mivel az egykori makedón elitélt baromarcút, a Balkánon végigmenekitve diplomata autóval, egészen jól sikerült Magyarországra menekiteni és itt kiadatás hiján újra felépiteni én Makedóniát jelölném meg számodra, mint célországot. Szerintem ott, egészen biztonságban érezheted magad.
5/12 anonim válasza:
Miért van szükséged menekült státuszra ?
Miért nem jó egy letelepedési vízum ?
Nem akarsz dolgozni ? Segélyen akarsz élni te is ?
6/12 anonim válasza:
Oroszországba biztos. Ha leszolgálsz fél évet lehet hogy még állampolgárságot is kapsz. Bár szerintem megpróbálhatod Ukrajnát is, ott is eget veri az emberhiány.
7/12 anonim válasza:
Amerika, Anglia es Kina azt talalta ki a renszervaltas elott ,hogy selejt ciganyallamokka alakitjak magukat es az egesz vilagot. A Kinai leamortizalodtak talatak ki ,hogy a magyroszagi selejt cigany tipus legyen bevezetve mindenhova. Amerika kesobb vissza lepet, a tobbi folytattja. Igy ajarjak kiirtanj az emberiseget es uralkodni a Foldon.Amerika utana masokkak kiserletezett. Kiakarnak pusztitani mindenkit ,hogy utana gyartsanak egy uj fajt.
8/12 anonim válasza:
#7 az új faj pedig a covid-rezisztens, laposföld-hívő übermensch lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!