Közösségi médián miért a NAFO csótányok a legundorítóbbak? Most olvastam az egyik lény hozzászólását, azt írta nem érdeli hány ukrán halt meg, az a lényeg, hogy hullanak az oroszok. És ugye ők ukárnpártiak, vagy mi...
Figyelt kérdés
És a példákat a végelenségig lehetne hozni, arrogáns, nagypofájú banda.aug. 11. 18:59
4/14 anonim válasza:
A politika az ilyen. Mint a foci. Mindenki választ egy oldalt és a másik pusztulását akarja. Ez az emberi természet. Mindig így volt és így is lesz. Nekünk magyaroknak az is egy opció mivel mindkét nép ellenségünk, hogy fogjuk a popcornt és
5/14 A kérdező kommentje:
19:03 - szerintem nem. Viszont a NAFO tagok között még nem nagyon láttam értelmesnek tűnőt.
aug. 11. 19:09
6/14 anonim válasza:
Egy egy ilyen kirívó, kiragadott és szorgosan körbehordozott, gyakran általánosként beállított példa nagy arányban hamiszászlós akciónak bizonyul.
7/14 anonim válasza:
6: éppenséggel te sem tűnsz annak, kérdező.
9/14 anonim válasza:
A NAFO-sok nagy része incel. Láttam képeket róluk. Nem csak a jellemük, hanem a kinézetük is undorító.
10/14 anonim válasza:
@2 @9
NAFO:
"The North Atlantic Fella Organization (NAFO, a play on NATO, the North Atlantic Treaty Organization) is an Internet meme and social media movement dedicated to countering Russian propaganda and disinformation about the 2022 Russian invasion of Ukraine. It has been categorised as a form of information warfare."
Wikipedia
"Az Észak-atlanti Fella Szervezet (NAFO, játékosan a NATO-ról, az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéről) egy internetes mém és közösségi média mozgalom, amelynek célja a 2022-es Ukrajna elleni orosz invázióval kapcsolatos orosz propaganda és félretájékoztatás elleni küzdelem. Ezt az információs hadviselés egyik formájaként sorolták be."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!