Szerintetek ez tényleg igaz?
Figyelt kérdés
Ismerősöm mondta, hogy januártól mindenki fizetéséből vonnak le 15%-ot,mert nem támogatjuk az ukránokat, meg vmi tartozásunk van az államnak. Ez igaz? Vagy hazudik?aug. 10. 19:37
1/8 anonim válasza:
Urban legend.
Ha minden baromságot elhiszel, akkor nem sokra viszed az életben.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor honnan szedte?
aug. 10. 19:46
5/8 anonim válasza:
Én meg azt hallottam egy jól értesült barátomtól, hogy a www.gyakorikerdesek.hu oldal azon felhasználóktól fog 1000 forintos rendszerhasználati díjat beszedni, akiknek a kérdése "Szerintetek ez tényleg igaz?"-zal kezdődik. Eskü, hogy így van.
Ez most igaz? Vagy hazudik? Honnan szedte?
6/8 anonim válasza:
15% az SZJA, amit most is vonnak. Ismerősöd nem tudja mi az a bruttó-nettó?
7/8 Koplárovics Béci válasza:
Fantasztikus lehet az a szellemi közeg, amiben a kollégáddal éltek.
8/8 anonim válasza:
Az ukránok támogatása egyébként is milyen ostobaság már. Sokkal jobb azt az oroszországot támogatni, akik még arra sem képesek, hogy háborúnak hívják a haborút. Miért? Mert nincs okuk háborúzni. A háború előtti este putin elmagyarázta, hogy azért kell katonákat küldeni ukrajnába, mert ott sok a náci és mentesíteni kell ukrajnát a náciktól. Ezt az oroszországot támogatja a magyar kormány. Nem zavarja, hogyha ukrajna elesik, akkor egy este putin kiül a tévébe és azt mondja, hogy magyarországon sok a náci és mentesíteni kell az országot stb. Azt akartam ezzel mondani, hogy az oroszok is tudják, hogy nincs okuk háborúzni és amit csináltak az agresszió. Ezt minden EU ország és a nato is felismerte, egyedül mi vagyunk, akik az agresszort támogatjuk. Minden állami propaganda arra irányul, hogy az eu-t és a natot gyengítse, az oroszokat pedig erősítse. Ez nem az ország érdeke, max a vezetőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!