Az ukránok miért ilyen ellenszenves népség?
Figyelt kérdés
aug. 8. 19:57
1/24 anonim válasza:
Olyanok mint a szomszédaik, egyik sem jobb a másiknál.
2/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ők kilógnak a sorból, rossz értelemben...
aug. 8. 20:07
3/24 A kérdező kommentje:
Aha zavar hogy még nekik áll feljebb... De majd kapnak a pofájukra.
aug. 8. 20:10
4/24 anonim válasza:
Azér' nem szeretjük az ukránokat, mer' a mi nyelvünk putyin s.ggében van, tehát nekünk nem szabad őket szeretni.
5/24 A kérdező kommentje:
Én azért nem szeretem őket mer kiprovokálták a háborút és még sajnálni kéne őket, meg nekik áll feljebb?
aug. 8. 20:12
6/24 A kérdező kommentje:
CNN,BBC != több forrás
aug. 8. 20:15
7/24 Alex Fly válasza:
Majd megkérdem őket...
Mondjuk akiket én ismerek,azok között egyetlen ellenszenves sincs, de azért te biztosan jobban tudod.
8/24 anonim válasza:
Számomra azért, mert úgy bánnak a kárpátaljai magyarokkal és az orosz kisebbséggel, ahogy normális ember nem bánik a másikkal. A kisebbségben lévő magyarok nem tanulhatnak az anyanyelvükön, lényegében minden joguktól megfosztották őket. Ráadásul amikor bevonultak a szovjetek (ukránok is!!!!) Magyarországra, rengeteg nőt erőszakoltak meg, arról nem is beszélve, milyen károkat okoztak az országunkban. Fel sem fogom, hogy miért csesztetik az orosz kisebbséget, hiszen egy tőről fakadnak.
9/24 anonim válasza:
#8 "Fel sem fogom, hogy miért csesztetik az orosz kisebbséget, hiszen egy tőről fakadnak." Ezért.
199x-ben hallottam Artyomovszkban (korábban, újabban Bahmutban), hogy "nálunk, Oroszországban". Az ilyesmit nem mindenütt szeretik.
Ami az egyéb nemzetiségeket illeti, igazad van.
10/24 anonim válasza:
Az ukránok a másodikvilágháború idején hitler mellé álltak zsidó embereket vertek agyon az utcákon. A világ maffiái közöt igen előkelő hejet foglal el az ukrán maffia, a nyugatról kapott fegyverek és lőszerek jelentős része is a maffia kezébe kerül, valamint üldözik az ukrajnában élő nemzetiségeket így a Magyarokat is, emiatt nem kedvelem az ukránokat, ukrajna egy maffia állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!