Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ukránok miért ilyen ellensz...

Az ukránok miért ilyen ellenszenves népség?

Figyelt kérdés
aug. 8. 19:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Olyanok mint a szomszédaik, egyik sem jobb a másiknál.
aug. 8. 20:05
 2/24 A kérdező kommentje:
Szerintem ők kilógnak a sorból, rossz értelemben...
aug. 8. 20:07
 3/24 A kérdező kommentje:
Aha zavar hogy még nekik áll feljebb... De majd kapnak a pofájukra.
aug. 8. 20:10
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
Azér' nem szeretjük az ukránokat, mer' a mi nyelvünk putyin s.ggében van, tehát nekünk nem szabad őket szeretni.
aug. 8. 20:11
 5/24 A kérdező kommentje:
Én azért nem szeretem őket mer kiprovokálták a háborút és még sajnálni kéne őket, meg nekik áll feljebb?
aug. 8. 20:12
 6/24 A kérdező kommentje:
CNN,BBC != több forrás
aug. 8. 20:15
 7/24 Alex Fly ***** válasza:
64%

Majd megkérdem őket...

Mondjuk akiket én ismerek,azok között egyetlen ellenszenves sincs, de azért te biztosan jobban tudod.

aug. 8. 23:42
 8/24 anonim válasza:
72%
Számomra azért, mert úgy bánnak a kárpátaljai magyarokkal és az orosz kisebbséggel, ahogy normális ember nem bánik a másikkal. A kisebbségben lévő magyarok nem tanulhatnak az anyanyelvükön, lényegében minden joguktól megfosztották őket. Ráadásul amikor bevonultak a szovjetek (ukránok is!!!!) Magyarországra, rengeteg nőt erőszakoltak meg, arról nem is beszélve, milyen károkat okoztak az országunkban. Fel sem fogom, hogy miért csesztetik az orosz kisebbséget, hiszen egy tőről fakadnak.
aug. 10. 02:23
 9/24 anonim ***** válasza:

#8 "Fel sem fogom, hogy miért csesztetik az orosz kisebbséget, hiszen egy tőről fakadnak." Ezért.

199x-ben hallottam Artyomovszkban (korábban, újabban Bahmutban), hogy "nálunk, Oroszországban". Az ilyesmit nem mindenütt szeretik.

Ami az egyéb nemzetiségeket illeti, igazad van.

aug. 10. 09:14
 10/24 anonim ***** válasza:
74%
Az ukránok a másodikvilágháború idején hitler mellé álltak zsidó embereket vertek agyon az utcákon. A világ maffiái közöt igen előkelő hejet foglal el az ukrán maffia, a nyugatról kapott fegyverek és lőszerek jelentős része is a maffia kezébe kerül, valamint üldözik az ukrajnában élő nemzetiségeket így a Magyarokat is, emiatt nem kedvelem az ukránokat, ukrajna egy maffia állam.
aug. 10. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!