Zseniális ukrán taktika a béketárgyalások előtt? Az oroszok adják vissza amit elfoglaltak, cserébe az ukránok is visszaadják. Erről lehet szó?
Figyelt kérdés
aug. 8. 08:12
1/19 anonim válasza:
Én most venném fel a diplomáciai kapcsolatokat a magyar kormány helyében Oroszországgal és kérném meg őket, hogy adják át a területeiket Ukrajnának, hogy legyen béke. Oroszországnak kapitulálnia kellene.
2/19 anonim válasza:
Kár, hogy az oroszok kb 300-szor akkora területet tartanak elfoglalva XD
3/19 anonim válasza:
Szót sem érdemel az egész.Putyin irányít mindent.
4/19 anonim válasza:
3: minden a terv szerint halad, elvtársak. :)
5/19 anonim válasza:
Cár-bomba fog dörrenni Kijev belvárosában, ha nem állítanak magukon. De még a "kisebb" bombák is elégségesek ahhoz, hogy Ukrajnát 2 hét alatt leradírozzák a térképről. Nem értem miért finomkodnak a muszkák. Emberségből? Öreg hiba!
6/19 anonim válasza:
4) így igaz, hozzátéve hogy nem lehet tudni hogy mi a terv.lehet hogy csak ürügyre vártak hogy globális háborút intdíthassanak.ezt most megkapták.
7/19 Fsms válasza:
Szerintem csak bepróbálkoztak, h az oroszok megosszák erőiket és ahol az ukránok rosszul állnak ott kikönnyítsék a védekezést.
Valószínűleg nem számítottak az ukránok sem ekkora sikerre. Meglátjuk, h mi lesz.
8/19 anonim válasza:
7: Siker? A támadó erőik jelentős része megsemmisült, és nem sikerült egyetlen jelentős várost sem elfoglalniuk, az meg kérdés, meddig maradnak ott.
9/19 anonim válasza:
5: Cár-bomba csak egy volt, és azt 60 éve elpukkantották. Csak szólok. :D
Egyébként mi van, Putykó már megint ég, mint a rongy? :D
10/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!