Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan lesznek ezekből vállalk...

Hogyan lesznek ezekből vállalkozók?

Figyelt kérdés
Felénk azt vettem észre, hogy egyre több a roma vállalkozó. A hirdetéseikben, még írni sem tudnak normálisan, de olyan helyekre keresnek embereket, ahová azt sem értem, hogy kerülnek be, mint vállalkozó. Ráadásul, még el is mennek nekik dolgozni, úgy hogy a fele be sincs jelentve. 30 milliós autókkal rohangálnak stb. Hogy csinálják, mikozben még az ilyent is ijennek írják. És jóformán még beszélni sem tudnak normálisan. Mi a titkunk?
aug. 6. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi, a zsiványkodáshoz annyi eszük van mint húsz másiknak, persze semmi máshoz.
aug. 6. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A titkuk: csalás, átverés, lehúzás.
aug. 6. 23:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Uzsorából és maffia dolgokból van az a pénz
aug. 6. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
15%
Úgy, hogy dolgoznak! A fizikai munkához nem kell érettségi csak megbízhatóság és munkabírás.
aug. 7. 07:37
 5/7 A kérdező kommentje:

4

Nem azokról a romákról írtam, akik dolgoznak és közben alig élnek meg.

Hanem, akik egész nap otthon vannak, írni és beszélni sem tudnak, de embereket keresnek munkára gyárrakba, építkezésekre, akiket még csak be sem jelentenek, lég több esetben stb. Miközben, 50 milliós kocsival rohangálnak.

aug. 7. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
A titok az, hogy nem mással foglalkozik ;)
aug. 7. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Ahogy látom az írás nálad sem 100%-os.

Lehet te is egy van közülük :O

aug. 7. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!