Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az évi 1 pride nem elég,...

Az évi 1 pride nem elég, miért kell mindenből, még az olimpiából is azt csinálni?

Figyelt kérdés
Ez bizonyíték arra, hogy nekik van problémájuk velünk, és nem fordítva?
2024. júl. 27. 13:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Én csak arra lennék kíváncsi, miért volt szükséges az utolsó vacsorát kifigurázniuk?

Aki esetleg nem tudná miről beszélek annak itt a link: [link]

2024. júl. 28. 05:51
 12/26 anonim ***** válasza:
#11 Nekem csak egy kép töltődik be a linken, de azon gyakorlatilag semmit sem látok, ami hasonlítana az utolsó vacsora című képhez. Miben merül ki a kifigurázás?
2024. júl. 28. 06:13
 13/26 A kérdező kommentje:
11.: Persze hogy nem látja a vakegér, de csak mert nem nácikat kell keresni. Olyankor már az is bizonyíték, ha ugyanolyan színű nadrágszíjat viselt, mint egy random SS tiszt, így viszont akkor is menne az álnaív liberális duma, ha a Jesus név lett volna a nőn. Akkor is találna valami nevetséges kifogást, hogy de az egyik pohár nem ugyanolyan szögben volt elfordítva, mint a festményen. Náculás gyanúja esetén meg már az is bizonyíték ezeknek a gondolatrendőröknek, ha 1 órával a gyanús eset után nem kezd el az "elkövető" méltóságát vesztve bocsánatot kérni és magyarázkodni a semmiért.
2024. júl. 28. 06:29
 14/26 anonim ***** válasza:

#13 Azt ugye tudjátok, hogy az utolsó vacsorát rengetegen megfestették, elég különböző módokon? Nincs egy konkrét ábrázolása, ahol "egyik pohár nem ugyanolyan szögben volt elfordítva"...

A képen emberek állnak egymás mellett, ennyi erővel az összes színpadi produkció vége az utolsó vacsora megcsúfolása :D

2024. júl. 28. 06:34
 15/26 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem vagytok tisztában Leonardo DaVinci egyházhoz fűződő viszonyához, nem az olimpiai megnyitó szervezői tehetnek.

Itt is leirom, az Utolsó Vacsora, nem keresztény jelkép, hanem művészettörténeti. Én értem, hogy ma a politika, mindent összemos, mindennel, hogy szavazatokat gyűjtsön, de, volt idő, amikor az egyház embert ölt, ezért az inkvizició nevében.

2024. júl. 28. 06:34
 16/26 A kérdező kommentje:
14.: Kértek bocsánatot a jelenetért, vagy próbáltak valamiféle magyarázatot adni? Most tökéletesen bemutattad libsi mellébeszélést. Kértek bocsánatot, vagy nem, egyenesen beszélj, ne pedig okoskodj!
2024. júl. 28. 06:45
 17/26 anonim ***** válasza:

Az nem libsi mellébeszélés, hogy az egyház, a vallás nevében, hány ember hallt meg a történelem során ártatlanul, hány háborút inditott az egyház.

Az sem mellébeszélés, hogy az Utolsó Vacsora, az nem egyházi jelkép, hanem művészettörténeti. Attól, hogy összemossuk a mai politikai értékrendeknek megfelelően, a történelmet, nem lehet megváltoztatni.

2024. júl. 28. 06:50
 18/26 A kérdező kommentje:
17.: És erről a 2 milliárd+ ma élő ember tehet, akit megsértettek ezek az izék? Arról a nagy liberálisok miért nem beszélnek soha, hogy a drága migránsaik miatt hány európai ember halt meg a jelenkorban? Ja hogy az uszítás, gyűlöletkeltés, de a kersztényekkel lehet ugyanezt. Főleg úgy, hogy a kereszténység ma egyáltalán nem ugyanez, mint egykor, az iszlámról viszont ez nem mondható el.
2024. júl. 28. 06:57
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja meg ha én Trianonról kezdenék el beszélni, akkor megkapnám, hogy kussoljak, az régen volt, de a kereszténység 600 évvel ezelőtti bűnei aktuálisak. Jó hogy nem az őskorig mentek el.
2024. júl. 28. 07:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Nem, nem tehet, de azt hiszem, hogy örülni kell neki, hogy ma olyan életet élünk, amikor az egyházat lehet kritizálni és nem mágján égetnek el érte. És mégegyszer leirom, mert erre nem kaptam reakciót és nem fogom figyelmen kivül hagyni: Az Utolsó Vacsora, nem egyházi, hanem művészettörténeti jelkép és DaVinci élete túl mutat a vallásos egyházkövetőén is.

Mielőtt valamivel kritizálunk más országot, rendezvényt, érdemes, utána nézni annak, amire hivatkozva kritizálunk.

2024. júl. 28. 07:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!