Mi hazánkosok(agresszívabb fideszesek), a pártotoknak milyen megmozdulása segítené/segítette a gazdaságot?
Figyelt kérdés
júl. 15. 13:49
1/11 anonim válasza:
Sokat elmond a kérdés komolyságáról, hogy a kérdés maga a Mi hazánkosoknak szól, mellesleg a fidszesek is bele vannak téve, de a legelső kulcsszó az a fidesz második meg az általános iskola.
Kérdező, én fideszes vagyok. Hogy a pártom milyen megmozdulása segítette a gazdaságot? Az, hogy 2010 óta megnyerte az összes parlamenti választást és pk vannak kormányon, hozhatnak döntéseket, nem az ostoba, nemzetáruló, globalistákat kiszolgáló balosok meg liberálisok.
3/11 A kérdező kommentje:
Na eddig 2 hozzászólás, de semmi válasz. Pont ahogy vártam.
júl. 15. 16:19
4/11 anonim válasza:
#3 Semmit nem fogtál fel a válaszokból.
Pont ahogy a kérdésed alapján várható volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Jól van, nem megsértődni és felvenni az áldozat szerepet, hanem egy konkrét esetet megnevezni. Főleg azok után, hogy a pártotok gerinctelenül lejárat bárkit és hazaárulózhat (lásd te is). Kérlek, ne szaporodj
júl. 15. 16:40
6/11 A kérdező kommentje:
Én továbbra is várom a pozitív gazdasági döntések megnevezését, függetlenül attól, hogy a fentiek egyet sem tudtak megnevezni, legfeljebb hazaárulózni, mint az M1-en. Remélem, lesznek okosabb válaszok is
júl. 15. 16:48
7/11 anonim válasza:
Hiába írna ide mindenki mindenféle válasszal akkor sem fogadnád el. Ezért ennek nincs értelme. Ez max csak kötekedés.
8/11 A kérdező kommentje:
Eleinte teljesen nyitott voltam mindenféle konkrét érvre, de a legelső válaszoló tökéletesen hozta a megafon,magyarnemzet,m1 színvonalat. Semmit nem tudott megnevezni (ahogy TE sem), legfeljebb köpködni a minden más jelöltre. Csak ismét meg akartam győződni az átlag fidesz szavazó színvonalról, nem cáfoltatok rá
júl. 16. 10:01
9/11 anonim válasza:
Az egés kérdésed egy kötekedés.Szépen írd csak ide, hogy TE kinek drukkolsz, hadd szedjünk darabokra! 😁
10/11 A kérdező kommentje:
Jaj időközben látom írt egy droidika. Sajnálom hogy nem láttam időben, így ezen információ nélkül kellett megkezdened a műszakodat hajnali 5kor a szénbányában. Bocsi 😓
szept. 28. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!