Orbán Viktor megcsinálta ezt is? Új, patrióta pártszövetséget alakít ki az EU-ba?
Beleolvastam Orbán, Andrej Babis és Herbert Kickl közös patrióta kiáltványába. Meg is értettem rögtön Orbán hátsó szándékát, hiszen ez áll benne: "a továbbiakban nem igazolja a nemzeti szuverenitás elleni támadásait az európai költségvetésen keresztüli nyomásgyakorlással", valamint "Európa olyan nemzetek tömörülése, amely ... tiszteletben tartja a nemzetek vétójogát". Magyarul háborítatlanul tovább akar lopni és ehhez kéri vissza a vétójogát.
Továbbá az Index cikke szerint: „Ma egy olyan politikai formációt hozunk létre, amely meggyőződésem szerint hasítani fog, és nagyon gyorsan az európai jobboldal legnagyobb frakciója lesz. Ez napokon belül be fog következni” – jegyezte meg Orbán Viktor, aki többször hangsúlyozta, hogy szerinte a szövetség az európai politika legerősebb jobboldali szövetsége lesz.
Orbán már az EPP-ből való kilépésekor egy új jobboldali pártcsalád létrejöttét vizionálta, de abból sem lett semmi. A mostani kezdeményezés gyors sikerében is bízik, de szerintem még egy új pártcsaládot sem tudnak létrehozni EP-ben (legalább 25 tag legalább 7 különböző országból kell hozzá). Orbán próféciái valahogy nem akarnak beteljesülni, ha kikerülnek a hazai propaganda védőszárnyai alól.
Orbán lesz a Nemzeti Front az EP-ben!
Orbánt nem hogy nem hívták, hanem kifejezetten elzárkóztak előle: senki nem akarja égetni magát egy ilyen Putyin-nyalókával!
Akik most összeálltak vele, ők is hamar meg fognak undorodni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!