Miért ennyi kínai Magyarországon, ha odahaza a saját országukban jobb életszinvonalon élhetnének?
A kínaiak többnyire vállalkozók Magyarországon vagy az anyavállalatuk kiküldöttei.
Előbbiek lehet,hogy jobban élnek Magyarországon.Utóbbiaknak meg kvázi az a feladata,hogy a helynem alapított leányvállalatnál dolgozzanak.
Vannak Magyarországon amerikai, svéd, francia...stb kiküldetésen levő emberek is.
Egyrész a kinai életszinvonalról szóló adatokat egy diktatórikus rezsim szolgáltatja. Hogy, mi alapján publikálnak, milyen adatokat, arról igazából nem túl sok mindent tudunk.
Nekem az egyik hobbim, külömböző utazós, külföldön élős vlogokat nézni és mivel érdekel és voltam is Ázsia különböző részein, igy Kina is a látószögemben van, mivel ott még nem jártam, de tervben van. Azok alapján, amit látni, nem tűnik európai szemmel jóléti, pláne szabad országnak.
A másik része, meg a személyes rész, mint, ahogy sok magyar azért megy külföldre, mert a megélhetésen túl, sokaknak nincs gyomra ahhoz, ami otthon megy, simán benne lehet, hogy van kinai is, akinek nem tetszik a kommunista rendszer.
3#
Én Sanghajaiban jártam.
Szerintem, az a régió nincs annyira lemaradva a dél-koraiaktól.
De,hogy a többi régióban mi van, az már más kérdés.
Kína olyasmi, mint az EU, vannak fejlett régiók, meg kevésbé fejlettek.A Heihe-tengchong vonalon túli keleti part, ami fejlett.
A nyugati part viszont a fejletlenebb.
Kínában egy lerobbant panellakás 3-400 millió Ft.
Azt eladja, idejön egy már berendezett cégbe és él a boltból még a 400 millából mint egy király.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!