Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Pár szórakozóhelyen tilos...

Pár szórakozóhelyen tilos kamerázni, mobiltelefonozni, miért nem ilyen helyre ment Magyar Péter?

Figyelt kérdés
A berlini kultikus Berghain-ból ered ez a szabály, amit már pár hazai szórakozóhely is átvett.
jún. 23. 12:30
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

Tuti biztos vagy abban, hogy nem volt semmi szándékosság az ügyben és MP nem akart bekerülni a médiába meg villogni a közösségi portálokon?

Mert én nem.

jún. 23. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem nem lehet megtiltani a mobiltelefon használatát szórakozóhelyen,mert ez súlyos kirlátozása lenne a ember szórakozásának.
jún. 23. 12:46
 3/7 A kérdező kommentje:

1: Kifejezetten jó ötlet bulikban kampányolni is (nyilván csak úgy, ha az a politikus eleve egy partyarc, szereti a jobb fajta elektronikus zenét is), de úgy is meg lehet oldani, hogy ne legyenek ilyen incidensek.

2: dehogynem lehet. A szórakozóhelyeknek van egy beléptetési szabályzatuk, face control, dress control, vagy azonnal kidobnak és kitiltanak a kidobók, ha meglátnak egy telefon kijelzőt, mint a Berghainban.

jún. 23. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Miért, Magyarországon melyik szórakozóhelyen van tiltva a fényképezés-videózás, vagy egyáltalán a mobiltelefon bármilyen használata?

Nem járok ilyen helyekre, de akkor is abszurd.

jún. 23. 13:12
 5/7 A kérdező kommentje:
4: Van egy pár, ami igényesebb hely (értsd: nem pénzzel villogó idióták szórakoznak ott, hanem zenei igényességet keresők helyei), ott a legtöbbnél nem díjazzák a telefonozást, de pl. Berlinben a legtöbb zeneileg nívós club ilyen. A lényege, hogy ezeken a bulikon a pillanatot kell átélni, zenére figyelni és táncolni, nem telefonozni meg kamerázni.
jún. 23. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De ha az én mobilom dobta volna a dunába, akkor a mentő se vállalta volna amit utána kap.
jún. 26. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Talán pont azért, hogy ha a kormány média elkezdi nyomatni a hazugságait a történtekről, akkor legyen róla felvétel, hogy semmi nem igaz belőle.
júl. 8. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!