Támogatnál egy olyan politikai intézkedést ,aminek az a lényege ,hogy reggeli órákban az embereknek nem szolgálnak ki alkoholos italokat?
1-es
,,Nem, mert mi értelme lenne? Aki alkoholista az megvenné este és meginná ugyanúgy reggel."
Nem lenne ott mindenkinek agya hozzá.
,,Nem, mert mi értelme lenne?"
Az én értelmezésemben.
Annyi lenne az értelme én szerintekm ,hogy az alkeszok ne bírjanak már reggel úgy elindulni a munkahelyre ,hogy már akkor részegek.
"Nem lenne ott mindenkinek agya hozzá."
Ne aggódj, egy alkoholistának erre az egyre lenne esze. :D
"Nem lenne ott mindenkinek agya hozzá"
Ennél magyartalanabbul nem lehetett volna megfogalmazni ezt a mondatot. De amúgy meg ennyi esze még a leghülyébbnek is lenne.
Nekem mindegy, hogy van-e ilyen törvény vagy sem. Tőlem legyen, de sokat nem segítene az országon.
DE:
nem is hinnétek, hogy az alkeszok közül sokan tényleg nem gondolnának bele még évekkel egy ilyen törvény bevezetése után sem, hogy mit fog majd inni másnap reggel. Még most is sokan inkább többször lemennek a boltba italért egy nap alatt, mert még az aznapi adagot sem tudják jól eltalálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!