Kire fogsz szavazni holnap?
Figyelt kérdés
jún. 8. 09:44
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza
Dk-Mszp koalíció
Mi Hazánk
Momentum
MKKP
Memo
30 szavazat
1/16 anonim válasza:
Szívem szerint a Momentumra szavaznék, de annyira kicsi támogatottsága lett, hogy a Tiszára fogok. Tudom, hogy az Eu-s választásokon nem a Fideszt kell mrgbuktatni, de jó kezdet lenne, ha gyengébben jönne ki ebből a választásból.
2/16 anonim válasza:
Tisza.Pont azért mert jelenleg a legnagyobb formáció a fidesz mellett, mivel a fideszre a büdös életben nem szavaznék marad ez.
Vitézy fidesz kutyára meg főleg nem szavazok ezért marad Karácsony.
3/16 anonim válasza:
5 lapon 4 különböző pártra fogok szavazni...
4/16 anonim válasza:
1. Hallgass a szívedre (nem, nem a régi folytatás :) )
A Momentumnak be kellene jutnia az EP-be.
5/16 anonim válasza:
1, szerintem jól gondolkodsz, most egység kell.
6/16 anonim válasza:
A Mi Hazánkra, hogy a magyar embereket is képviselje valaki az EP-ben.
7/16 anonim válasza:
"A Momentumnak be kellene jutnia az EP-be."
És mégis miért? Elérték, hogy nem jön EU-s pénz Magyarországra. Ettől nekem nem lett jobb. Elvileg minket kellene képviselniük, nem?
8/16 anonim válasza:
#7 ne higgy a propagandának. A Momentum célja az volt, hogy egyből az önkormányzatok kapják meg a pénzt és ne kelljen a kormány pénzmosodáján keresztül megkapniuk.
9/16 anonim válasza:
Nem fog bejutni a momentum viszont azt nagyon jól tették hogy oda ne jöjjön ahonnan orbán tud lopni.
Jön pénz szépen most is csak éppen nem a kormányon keresztül hanem célirányosan oda ahová valóban szánnák ésn nem a mészáros tiborc félék zsebébe.
10/16 anonim válasza:
pontosabban, hogy a pénz azokhoz kerül célzottan, akiknek jár, nem a fideszhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!