Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mik a legérdekesebb, legdurváb...

Mik a legérdekesebb, legdurvább, legcikibb szavazási történetek?

Figyelt kérdés
Annak apropóján kérdem hogy Nagyváradon vasárnap szavazunk. Kíváncsi vagyok másoknak vannak érdekes történetei amik szavazáskor voltak.

jún. 6. 21:45
 1/4 A kérdező kommentje:

Kezdem én.

1. 6 éves koromtól kezdve ,, szavaztam". Abból állt hogy anyuval egy fülkébe mentünk és a kezembe adta a pecsétet hogy a tulipánra tegyem. Az az RMDSZ párt jele nálunk de akkor nem tudtam. Élveztem hogy nyomon a pecsétet és egyszer négy héten kívül nyomtam és nem lett jó.

2. Szintén szavazáskor a fülkében elrejtették egy zseblámpát 8 évesen. A rendőr benézett hozzánk.

3. 22 évesen anyuval egymás melletti fülkébe mentünk és onnan kérdeztem hogy hova nyomjam. Meghallották kintről és anyut egy távoli fülkébe küldtek én meg a legközelebbi kockába nyomtam ami lehet román párt volt. Akkortól román szavazobiztosok voltak akik nem ismertek és nem tolerálták hogy nem tudok magamtól szavazni. Addig magyarok voltak a szavazó biztosok akik ismertek minket a templomból és elnézték hogy anyu a szomszédos fülkéből mondja meg mutassa hol az RMDSZ párt jele.

jún. 6. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
Szavazás előtt(talán 2018-ban) egy XII. kerületi cukrászdában ott ült Orbán Viktor az egyik asztalnál egy sarokban,újságot olvasott, és faterom(aki nagy fideszes) így odaszólt neki,hogy "éljen a határzár!" és erre Orbán annyit mondott,hogy "hajrá!" :D
jún. 6. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Független vagyok, sosem szavaztam. Viszont annál inkább élveztem a 18. életév betöltését. Na kérem, szombaton a többiekkel kissé beitókáztunk. Hajnalban is tartott a buli, majd elindultunk valami kaját keresni még mindig enyhéden illuminált állapotban. A szavazófülkéhez kígyózó sorba sikerült beállni és ott várni 30 percet. Majd sorra kerültünk és iszonyúan égtünk, mert igazából mi azt hittük, hogy a hambishoz állunk sorba.
jún. 7. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én akkor dobtam egy hátast, amikor az előző országgyűlési választások előtt az ellenzéki összefogás által elindított előválasztás (tehát amit az ellenzéki összefogás kezdeményezett, hogy szavazzák meg az emberek, melyik jelöltüket indítsák el Orbán ellen mint potenciális miniszterelnök) második fordulójában a szavazóstandnál egy nő azon vinnyogott, hogy ő miért nem tud Orbán Viktorra szavazni.
szept. 5. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!