Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok Torockai teljesítm...

Mit szóltok Torockai teljesítményéhez az Az Európai Parlamenti listavezetők vitája ATV-n?

Figyelt kérdés

jún. 6. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Kiemelkedőnek tartom.
jún. 6. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
20%
Tökös politikus:)
jún. 6. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

Ha azt nézzük, hogy nem ő fog kimenni, hanem egy nemzeti érzelmű kutató, akkor mindegy, hogy szerepelt.

Legjobb Le Marietta volt a MKKP-től! 9-én kutyákra!

jún. 6. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Mindenhova meghívják ezt a megélhetési nácit?
jún. 6. 18:17
 5/9 A kérdező kommentje:

3-as

Kutyákra!!!

jún. 6. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:

4-es

Én még őszintén szólva nem láttam az ATV-s vitátt ,de a kommentekből ahogy láttom Torockai tán nagyott alakíthatott.

jún. 6. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Én függetlenobjektív tárgyilagos elemzőként úgy gondolom Toroczkai Laci messze kiemelkedett a mezőnyből. Mögötte Deutsch Tamás, aki sok okos, igaz dolgot vetett fel. Utánuk lemaradva a többiek érdemi mondanivaló nélkül. (Ahogy előtte megbeszéltük műsorvezető úr!) Én így látom. Shiffer András
jún. 6. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
30%
Nincs jó érzésem vele kapcsolatban, ha lenne egy halmaz ahol 'érzéketlen', oda kerülne a többi közé, ahol a fidesz 133 bátor közé. Toroczkay túl kimért, humortalan, unalmas figura. Semmi sem hangzik őszintén a szájából. Így látom, és lehet nincs így.
jún. 6. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
33%
8. Már rég 135 az a 133.
jún. 6. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!