Mit szóltok Torockai teljesítményéhez az Az Európai Parlamenti listavezetők vitája ATV-n?
Figyelt kérdés
jún. 6. 18:02
3/9 anonim válasza:
Ha azt nézzük, hogy nem ő fog kimenni, hanem egy nemzeti érzelmű kutató, akkor mindegy, hogy szerepelt.
Legjobb Le Marietta volt a MKKP-től! 9-én kutyákra!
4/9 anonim válasza:
Mindenhova meghívják ezt a megélhetési nácit?
5/9 A kérdező kommentje:
3-as
Kutyákra!!!
jún. 6. 18:24
6/9 A kérdező kommentje:
4-es
Én még őszintén szólva nem láttam az ATV-s vitátt ,de a kommentekből ahogy láttom Torockai tán nagyott alakíthatott.
jún. 6. 18:30
7/9 anonim válasza:
Én függetlenobjektív tárgyilagos elemzőként úgy gondolom Toroczkai Laci messze kiemelkedett a mezőnyből. Mögötte Deutsch Tamás, aki sok okos, igaz dolgot vetett fel. Utánuk lemaradva a többiek érdemi mondanivaló nélkül. (Ahogy előtte megbeszéltük műsorvezető úr!) Én így látom. Shiffer András
8/9 anonim válasza:
Nincs jó érzésem vele kapcsolatban, ha lenne egy halmaz ahol 'érzéketlen', oda kerülne a többi közé, ahol a fidesz 133 bátor közé. Toroczkay túl kimért, humortalan, unalmas figura. Semmi sem hangzik őszintén a szájából. Így látom, és lehet nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!