Melyiketet szabad kimondani az alábbiak közül?
4 - Na, mutasd kérlek azt a tanulmányt! Hisz folyamatosan erre hivatkozol. Érdekelne, hogy tudod-e egyáltalán, mi az, amit te "tanulmámy" címen emlegetsz...
Egyébként jól megkerülted a választ. Ismétlem: ha külföldiekrōl készül ilyen felmérés, akkor legitimmá válik a xenofóbia is?
Ti amúgy ennyire kislányok vagytok, hogy ilyen férfigyűlölettől meg hasonlóktól tartotok?
Nem zavar titeket, hogy ezzel alapozzátok meg a hülye proli hiedelmét, amik ti vagytok? Így mentek oda egy nőhöz, hogy én konteós vagyok és andrew tate-t nézek mert az igazi férfi ilyeneket csinál?
Pont ilyenkor bukik ki, hogy mennyire törékeny kis virágszálak vagytok, amikor a férfiasságotokat egy mém, egy youtuber, egy kormány, egy lobbi befolyásolja.
Ha igazi férfi vagy akkor kimondod amit akarsz és vállalod a felelősséget, vagy elgondolkodsz azon hogy mit érdemes kimondani és mit nem. Belegondolsz az esetleges következményekbe és annak megfelelően döntesz. Ha erre képtelen vagy és ilyen hülyeségekkel foglalkozol, akkor inkább egy kisgyerek vagy aki képtelen döntéseket hozni és mindenféle internetes legendákra építi a férfiasságát...
8 - Köszönöm a véleményt!
Szerintem érdemes társadalmi helyzetekkel, embercsoportok elleni előítéletekkel foglalkozni, akár erről vitázni is. Számomra épp az a proli hozzáállás, ha ezeket nem tesszük meg, mert attól félünk, hogy akkor nem leszünk "igazi férfiak".
Minden esetre úgy látom, ebben nem fogunk egyetérteni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!