Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha háborús vészhelyzetet...

Ha háborús vészhelyzetet hirdettek, világháborúval riogatnak, akkor miért nem építenek atombunkereket, óvóhelyeket? Miért nincs forgatókönyv arra, mit kell tenni a lakosságnak, hol jut élelemhez, vízhez, stb...?

Figyelt kérdés
Nyilván tudom miről van szó, de a híveinek ezt hogy adja be orbán, hogy megkajálják?

máj. 26. 07:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vannak működőképes vészhelyzeti protokollok, de csak az érinthetetleneknek.
máj. 27. 11:00
 12/15 anonim ***** válasza:
40%

Mert lehet bármilyen atom bunkered, 10 millió embert nem tudsz hónapokra bunkerbe tenni. Élelem, és egyébb szükségleteket lehetetlen lenne ennyi embernek életben maradni. Atom támadás esetén oda a mezőgazdaság. A sugárzás beszennyez mindent. Földet, állatokat, élelmet, ivóvizet. Aki túlél egy atom háborút arra kínkeserves ókori állapotok várnak, betegségekkel, nyomorral, éhínséggel tűzdelve.

Óvóhely van az ország több pontján is, de lehetetlen minden településre. Pl falvakba.

Ha holnap elkezdené nyomatni az M1, hogy mit kell tenni háború stb esetén, a 10 millió emberből minimum a fele be pánikolna, és minimum az lenne a reakció mint mikor a Covid volt. Felvásárolnának az emberek mindent is.

A vészhelyzet nagyon is valós. Sőt egyre rosszabb. De ha pánikot keltenek, azzal senkinek nem tesznek jót.

máj. 28. 23:36
 13/15 A kérdező kommentje:

12- Nagyvárosban lakok, mellette másik városban is éltem, egyikben sem tudok róla, hogy lennének óvóhelyek (régebben az egyikben volt, mára használhatatlan).

Lehet hogy akad, de nem nyilvános, tájékoztatás nincs róla.

Ukrajnában sem vetettek még be atomot, (az sem mindegy, milyen atom és nyilván egy jelentéktelen falura nem dobják le, de támadják azt is, lásd ukrajna).

Az óvóhelyeknek igenis hasznát veszik, szóval sületlenségeket beszélsz, még abban a szintén korrupt országban is igyekeznek megvédeni a lakosságot.

Ha vészhelyzet lenne, tájékoztatni kellene, fel kellene készíteni az embereket.

máj. 29. 04:50
 14/15 anonim ***** válasza:

Attól mert Te nem tudsz róla, van óvóhely minden nagy városban.

Hol írtam olyat, hogy az óvóhelyeknek nem veszik hasznát? Másold be ide. Mert én nem találom.

Elmondtam miért nincs tájékoztatás. Azért nincs mert egyenlőre nincs rá szükség.

A Háborús vészhelyzet, nem egyenlő a hadi állapottal.

Másodszor azért nincs tájékoztatás az óvóhelyekről mert csak riadalmat keltene már az az emberekben, hogy erről van szó.

Érthetőbben nem tudom elmagyarázni. Ha felfognfel, ha nem, nem.

máj. 30. 00:38
 15/15 A kérdező kommentje:

14- Próbáld felfogni a kérdést! Kamuzás, okoskodás, mellébeszélés helyett egyenesen válaszolj!

Miért riogatják a népet vészhelyzettel, ha nincs vészhelyzet?

Miért nem tesznek intézkedéseket az emberek megvédésére, ha vészhelyzet van?

Ellent mondtok saját magatoknak:

" Elmondtam miért nincs tájékoztatás. Azért nincs mert egyenlőre nincs rá szükség."

-magyarul nincs szükség vészhelyzetre.

máj. 30. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!