Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most ez mi akart lenni?

Most ez mi akart lenni?

Figyelt kérdés

Felhív valami közvéleménykutató izé(?), hogy 20 percet venne igénybe, lehet-e?

- Oké.

- Első kérdés, mikor születtem?

- Mondom.

- Köszönjük szépen, nincs több kérdés.

Normális? Mi az anyjának 20 percezik az ilyen?

Menjenek az anyjukba!

2024. máj. 25. 07:45
1 2
 1/12 tgt ***** válasza:
100%
Bizonyára egy korosztály válaszaira voltak kiváncsiak, és te nem tartoztál bele.
2024. máj. 25. 07:50
 2/12 Ghgj ***** válasza:
100%
Abból a korcsoportból, amiben te vagy, már megvan az a mennyiségű adat, amiért fizetett a megbízójuk, így ezt az időt inkább olyanra szánja, akinek az adatai nem "feleslegesek".
2024. máj. 25. 07:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen kérdező, ez normális.

A közvéleménykutatóknak a társadalmat kell reprezentálni amikor kérdeznek. Meg van határozva, hogy ha a társadalom X%-ban 20 év alatti, Y%-ban meg 50 feletti akkor a megkérdezettek között sem lehet más az aránya. Nyilván már sokakat megkérdeztek és most olyanokat keresnek akik a %-os arányt hozzák ki az életkor szerinti csoportoknál. Így lehet az 1000 emberből következtetni arra, hogy az egész ország milyen véleményen van.

Velem is megtörtént ami veled. Azért kérdezte meg először, hogy van-e rá 20 perced, mert ha nincsen akkor már nem is zavar tovább. Utána megkérdezte, hogy hány éves vagy, ezzel kiderült, hogy tud-e kérdezni vagy az a korcsoport neki most nem jó.

Annyi a különbség, hogy aki engem felhívott az udvarias volt és egy mondattal ezt el is mondta, kb. valami olyasmit, hogy 'köszönöm, de másik korcsoportból keresek válaszolót', majd elnézést kért amiért feleslegesen zavart. Ez nálad elmaradt, ezért nem érted a helyzetet.

Nem viccből hívtak, van ilyen, csak a kérdező nem úgy zárta le a megkeresésedet ahogy kellett volna.

2024. máj. 25. 08:21
 4/12 A kérdező kommentje:

#3 Nekem azt is mondta, ha most nem jó, akkor mikor hívjon vissza? :-) Ezért mi a f-nak hívjon vissza? Normális!?

Engem erről a számról többet ne hívjonak, mert nem fogom felvenni.

2024. máj. 25. 08:30
 5/12 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Nem tudom min vagy kiakadva, nyilván ha 25 vagy nem tudsz válaszolni egy nyugdíjasokat érintő kérdésre vagy ha ép nyugdíjas vagy akkor valszeg nincs kedvenc youtubered.
2024. máj. 25. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Mit pattogsz?
2024. máj. 25. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó, ne vedd fel.
2024. máj. 25. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Azt érteném, ha akkor bosszankodnál, ha 20 percnyi válaszolás után kérdezte volna a születésed idejét, és akkor mondta volna, hogy így nem is számítanak a válaszaid.

Most azért háborogsz, mert nem tudtál mihez kezdeni a felszabadult közel 20 percben?

2024. máj. 26. 03:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Unom már a sok hülye kérdéseiket, mert közben meg semmi, de semmi nem változik pozitív irányba ebben a koszos országban. Világos?! Kedves közvélemény és egyéb t...m tudja milyen kutatók.
2024. máj. 26. 07:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Összesen kettő kérdést tett fel neked a leírásod szerint. Két egyszerű kérdéstől tényleg ennyire véged van?
2024. máj. 26. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!