Puzsér Róbert milyen ideológiát,eszméket vall?
Figyelt kérdés
máj. 12. 13:24
3/12 anonim válasza:
Ő a "mindenki hülye, én mindenkinél mindent jobban tudok"-izmus egyik legnagyobb hazai képviselője, aki az "identitáspolitika" - egyébként tartalmatlan - címkével mindenkiről lerántja a leplet. És emellett utánozhatatlanul álszent: kikel a propaganda félrevezető szólamai ellen, de pl. a transzneműekről olyan egybites, közhelyes, érzelmekre ható módon beszél, hogy a konzervatívok jegyzetfüzetet ragadnak.
4/12 Gál Gábor 2024 válasza:
Kb. tíz éve már nem követem, de akkortájt:
autoriter-liberális tengelyen liberális,
bal-jobb tengelyen mérsékelten jobboldali,
konzervatív-progresszív tengelyen... ezt nem tudom eldönteni, ebben vegyes volt.
7/12 anonim válasza:
Alapvetően keresztény vallási tanítások mentén alkot véleményt. Én a legtöbb dologban egyet tudok érteni vele. Pl tűpontontosan látja az Orbán-Gyurcsány probléma lényegét.
De van pár dolog amihez hülye mégis véleményt alkot. Pl a technológiákhoz nem ért. Az elektromos autókhoz pl sík hülye mára már milliószor megcáfolt toposzokat ismételgeted. (Mondjuk ebben nem tudom képes e űberelni Magyar Dávidot)
8/12 anonim válasza:
Régóta követem, nehéz rajta kiigazodni. Jó a beszélőkéje, de sokszor érzelmektől vezérve alkot véleményt az adott politikai helyzettől függően.
9/12 anonim válasza:
Baloldali,humanista individualista keverve egy panteista Isten hittel és egy nagy adag megalomániával.
10/12 anonim válasza:
Az idelógiàja annyi, hogy minden rossz, amit Orbàn csinàl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!