A Hitlerrel és az egykori/jelenlegi nácikkal szimpatizáló emberek száma Európában és az USA-ban manapság több, mint korábban bármikor?
Figyelt kérdés
És ez mit mond el a jelenlegi ("modern") nyugati társadalmakról?máj. 9. 12:48
2/10 anonim válasza:
Egy statisztikát igazán dobhattál volna, mert engem így nehéz meggyőzni.
Nem látom a náci ifjúsági táborokat sokasodni Amerikában és Európa szerte, mint annak idején.
Nem hallok nácikkal szimpatizáló politikusokat/államfőket nyilatkozni erről. A németek nagy többsége sejt szinten taszítja a nácizmust, nem felélesztené.
Szerintem egyre kevesebb a náci a világban és ez így is van rendjén!
3/10 anonim válasza:
Egész biztos vagyok benne hogy 1930-as években és 1940-es évek elején több volt belőlük, de ki tudja.
4/10 anonim válasza:
Sokkal több.ma a kapitalista világ dolgozói mindenhol hitelből élnek, miközben a zsidó oligarchák egyre csak gyarapodnak szóval nem kell csodálkozni.
5/10 anonim válasza:
Nem, szerintem nincsenek többen, csak mivel közösségi média van és aki ilyen tartalmakat fogyaszt, ilyen burokban él, annak tűnik úgy. Abban viszont lehet valami, hogy a woke is erősödik a másik oldalon, ez meg sok embernek nem tetszik.
6/10 anonim válasza:
Jelenleg Izraeben vannak a legtöbben. A többi ország hozzájuk képest ipari tanuló.
7/10 anonim válasza:
Mivel ma már a boomerek túlnyomó többsége is a háború után született, szinte senki sincs, akinek személyes emléke lenne az igazi nácikról. (Nem azokról, akikre a liberálisok mondják, hanem a valódiakról). Emiatt sokan fogékonyak a náci, vagy ahhoz hasonló eszmékhez. Mivel még sokan emlékszünk a "létező" szocializmusra, azzal kicsit más a helyzet.
8/10 anonim válasza:
#12 Nem a működő szocializmusra emlékeztek?
10/10 anonim válasza:
#9 A létező szocializmus nem működött, a működő nem létezett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!