Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A tiktok miért nem távolítja...

A tiktok miért nem távolítja el a rákos magyarok kifejezést mikor pl a cigány szó automatikusan tiltva van?

Figyelt kérdés
máj. 2. 10:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Mert a magyarok az elnyomók, a cigányok pedig az elnyomottak. Amikor magyar diszkriminál cigányt, akkor lefelé tapos, ha cigány diszkriminál magyart, akkor viszont felfelé üt. Üdvözlet a baloldali gondolkodásmódban.
máj. 2. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
5%

Sajnos se nem dolgozok a TikTok etikai osztályán, se az igazgatótanácsban, hogy erre válaszolni tudjak.

Azt viszont el tudom mondani, hogy amikor egy ilyen oldalra regisztrálok, elfogadom annak a szabályait, ha nem, akkor nem regisztrálok rá.

máj. 2. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
És abban, ha egy cigányra mondjuk hogy cigány, abban mi a taposás vagy az elnyomás? És akkor egy cigány sem hívhatja magát cigánynak, mert cenzúrázza? Akkor a "cigány" egy szitokszó? Én azt hittem, hogy egy népcsoport, rassz az, hogy "cigány". Akkor innentől kezdve gáz cigánynak lenni? Gáz cigánynak vallani magad, hisz még a trágárságszűrőn is fennakad? Ez szerintem ku*va gáz. Így legyen az ember büszke a származására, hogy azt tiltott szóvá avanzsálták? Ez szerintem rasszizmus.
máj. 2. 10:23
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

3, ez egy magán cég saját elvrendszere, nem kell ideológiát keresni mögötte, el kell fogadni, vagy nem támogatni.

Amikor bemegy az ember a mekibe, akármennyire is ideologizál nem fog kapni whopper-t, maximum, ha csak Norrisnak nem hivnak, mert ő az egyedüli ember a földön, akinek ez sikerült.

Ha nem tetszik, ne regisztrálj és ne költs el rá állami milliárdokat hirdetésekre.

máj. 2. 10:25
 5/13 A kérdező kommentje:

De a tiktok szabályzata azt állítja hogy tilos a rasszista megnyilvánulás

Akkor miért nem tilos a rákos magyarozás? A tiktok nem tartja be a saját szabályait sem

máj. 2. 10:28
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
1, tessék létrehozni egy olyan felületet, ahol mindenki azt mond, amit akar, bár, ha ez még Elon Musk X-jének sem sikerült, akkor kérdéses, hogy van-e ennek jövője.
máj. 2. 10:29
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Kikerestem neked:

[link]

itt tudod felvenni velük a kapcsolatot.

Szivesen.

máj. 2. 10:30
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Oké, hogy egy magáncég elvrendszere, de ez nem rasszista? Ha a Tiktok kitiltja a cigány szót a platformról, az majdnem olyan, mintha kiírnám a boltom kirakatára, hogy "cigányoknak belépni tilos!". Nem írhatom le tiktokra, hogy cigány vagyok, mert moderálni fognak? Minden cigánynak magyarként kell magára hivatkoznia, vagy hogy kell ezt elképzelni? Ez szerintem kirekesztő. Azt sem írhatom le, hogy szeretem a cigány zenét, mert sértő? Szerintem ez hülyeség.

Engem nem érint ez különösebben, csak akkor is olyan fura, hogy szavakat tiltunk be, főleg olyan szavakat, aminek tiltása lehet érzékenyen érint pár embert. Fura pont ebben a woke pc világban betiltani egy több százéves népcsoport elnevezését. És gondolom ezt a tiltást nem cigányok találták ki, hanem feltételezem fehér emberek.

máj. 2. 10:30
 9/13 anonim ***** válasza:

"1, tessék létrehozni egy olyan felületet, ahol mindenki azt mond, amit akar, bár, ha ez még Elon Musk X-jének sem sikerült, akkor kérdéses, hogy van-e ennek jövője."

Ha létrehozna a Kérdező egy olyan platformot ahol bárki bármit szabadon írhatna, az miben befolyásolná ezt a kérdést, ami arról szól, hogy a Tiktokon miért tilos cigányozni, ellenben rákos magyarozni szabad. Szerintem a cigány szó betiltása is rasszista és maga a rákos magyarozás is rasszista, és ez visszás egy olyan oldalnál aminek a szabályzatában tilos a rasszizmus.

máj. 2. 10:32
 10/13 anonim ***** válasza:
9, abban, hogy bebizonyosodott, hogy nem működik a szólásszabadság szabályainak figyelmenkivülhagyása.
máj. 2. 10:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!