Milyen intézkedést vezetnél be a Csokok helyére vagy mellé?
Alapvetően az "ingyen pénz" részét megszüntetném.
Helyette piacinál jóval kedvezőbb vagy kamatmentes hitelt támogatnék.Illetve, hitelkiváltást egy ilyen kedvezőbb hitellel is a családok számára.
Viszont az igényelés feltételeit továbbra is szigorúan kezelném.Ne jusson hozzá akárki, ne járjon alanyi jogon.
#1 "Alapvetően az "ingyen pénz" részét megszüntetném.
Helyette piacinál jóval kedvezőbb vagy kamatmentes hitelt támogatnék.Illetve, hitelkiváltást egy ilyen kedvezőbb hitellel is a családok számára."
Le vagy maradva, most ez van!
Állami pénz már csak a kistelepüléseken kapható a Falusi CSOK-kal, a többi az csak hitel. Ebből engednek el adott összeget ha új gyermek születik.
Én mondjuk ezekből az erőforrásokból ,amit erre szánunk abból inkább a teljes oktatási rendszer megreformálását intézném el.
Ill állami kézalá tartozó lakóházak,lakó parkok építésére szánnám.
"Én mondjuk ezekből az erőforrásokból ,amit erre szánunk abból inkább a teljes oktatási rendszer megreformálását intézném el."
Az oktatási rendszerrel,elsősorban nem a pénz a probléma.Az is, de az a torta kisebbik szelete.
"Ill állami kézalá tartozó lakóházak,lakó parkok építésére szánnám."
Már megint szocializmust?
Ez éppen olyan piactorzító intézkedés, mint a régi csok.Nem beszélve arról, óriási visszaélések lennének.Minek akarsz te a kisebbségnek lakóházat építeni?
Rászorulás alapon adnák ki és bizony, nem te kapnád, hanem a Lakatos Rikárdó, meg rászorulónnak számolják, mint téged.
A bérlakás egy hülyeség.Nem beszélve arról, nem motiválja az embereket,hogy képezzék, fejlesszék magukat.
6-os
,,A bérlakás egy hülyeség.Nem beszélve arról, nem motiválja az embereket,hogy képezzék, fejlesszék magukat."
Egy bérlakás ,hogy motivál vagy hogy nem motiválja az embert?
Én ezt nem értem.
Mi a motiváció és a bérlakás között az összefüggés?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!