Szerinted a liberalizmus vagy pedig a kommunizmus a jobb?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 18. 19:22
2/23 anonim válasza:
A kommunizmus egy idea. Eddig még sehol sem valósult meg. Ha megvalósulna, az jó lenne, de ...
Így a liberalizmusra szavaznék.
3/23 anonim válasza:
Értelmezés ill. konkrét megvalósulás módja csupán a kérdés.
4/23 anonim válasza:
A liberalizmus régen egész jó eszme volt, csak mára olyan progresszió lett belőle, ami a normalitással szemben biztosít olyan szabadságokat, ami az átlagembereket támadja.
5/23 anonim válasza:
Sosem soroltam magam semmilyen politikai irányzatba, ezek nagyon távol állnak tőlem. Van rengeteg másféle irányzat, pl. szürrealizmus, art deco, stb.
6/23 anonim válasza:
Egyértelműen a liberalizmus.
Az az, ami a legjobb az emberek számára, az a rendszer, amivel általában az emberek a legjobbat hozhatják ki magukból. Csak azok ítélik el, akik szeretnek elnyomni másokat.
A liberalizmusnak szinte ellentéte a kommunizmus.
7/23 anonim válasza:
Szerintem ezek nem egy tengelyen helyezkednek el. A kommunizmus tengelyén van a feudalizmus, meg a kapitalizmus. Ezek gazdasági formátumok szerintem. Mondjuk nem értek hozzá :)
8/23 anonim válasza:
Szerinted a krumpli vagy a burgonya jobb?
9/23 A kérdező kommentje:
Egyiksem!
Én rizs párti vagyok!
2024. ápr. 18. 20:10
10/23 A kérdező kommentje:
XD
2024. ápr. 18. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!