Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Direkt lebutították a chatgpt...

Direkt lebutították a chatgpt 3.5-öt?

Figyelt kérdés

Már nem ír olyan szuper scripteket. Szerintem úgy tesz mintha nem értené.

Direkt csinálja.

A 4.0 pénzbe kerül...

2024. ápr. 13. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem ez lenne az első hasonló eset...
2024. ápr. 15. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem butították le, vagy legalábbis nem úgy.... Egyébként a 4.0 se jobb semmivel. Mondjuk nem is lehet nagyon objektív tesztekkel mérni, mert nincsenek olyanok. Ellenben sajnos trainelték a human feedback-ek alapján is, ami sokat rontott sztem rajta. Plusz egy csomó szűrőn megy ár a generált szöveg, hogy biztonságos legyen és sztem ez is sokat ront rajta. A scripteket pl. azért is elronthatja, hogy ne támogassa a csalást a házi írásban.
2024. ápr. 17. 11:20
 3/3 anonim válasza:

Le van butítva, azóta meg már elég rendesen.

Ha kétszer ugyan azt kérdezed tőle, van hogy teljesen értelmetlen, eltérő és haszontalan válaszokat ad.

Van amikor egyenesen olyan mintha direkt értetlenkedne és egyes kerdésekre elég szűkszavúan és visszafogottan válaszol, mintha valaki manipulálná hogy miről beszélhet és miről nem.

febr. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!