Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hazánkról olvastam, hogy itt...

Hazánkról olvastam, hogy itt tombol az antiszemitizmus. Ki szenvedett hátrányt a munkaerő piacon zsidósága okán? Kit gátoltak vallása gyakorlásában?

Figyelt kérdés

Ki szenvedett bármilyen joghátrányt, rendőri túlkapást csak azért mert zsidó? Kit bántalmaztak a fenti okokból?

Egyáltalán milyen kézzelfogható hátrányt szenved az akit a rossz sorsa ilyen antiszemita magyarok közé csöppentett?

Nagyon úgy néz ki, hogy az, hogy nem szeretik eléggé a minősítés alapja. De könyörgöm, szeretni csak szeretetre méltót lehet!

2010. okt. 27. 07:28
1 2
 11/15 bumbi02 ***** válasza:
50%

én is felteszek egy kérdést..

Ki szenvedett hátrányt a zsidók "ármánykodása" végett? Kit gátoltak valaha a zsidók? vmi személyes tapasztalatra vagyok kiváncsi, nempedig kurucos mesékre.

2010. okt. 27. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
33%

Bumbika!

Tudod kérdezni is tudni kell(ene).Nyilvánvaló,hogy senki sem a vallási,faji hovatartozása miatt részesül hátrányba a mai világban.

Ha nem tetszett észrevenni eltelt cirka 20 év mióta bárkit"üldöztek"itt.

Úgyhogy elég szánalmas dolog ilyeneken lovagolni-bármely oldalról,amikor súlyosabb és létező diszkrimináció éri jelen világunkban a kisgyermekeseket.Érdekes ezért senki nem hőbörög és senki nem akarja kárpótolni őket!

2010. okt. 27. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:

17:59

azért ebben ne legyél biztos!

még ha kifinomultabb formában is, de bizony akad ilyesmi ...

2010. okt. 27. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
:(
2012. szept. 13. 22:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Engem kirugtak a munkahelyemrol, egy etterembol mert kozoltem hogy nem eszem disznohust, egy hetig birtak, majd a fonokom kozolte, hogy vagy megeszem, vagy mehetek ahova akarok,nem tart dietat miattam! Ezert europan borton jar, a faji, vallasi hovatartozas megkulonboztetese miatt!
2013. jún. 1. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!