Magyar társadalom miért ilyen kirekesztő náci banda?
Többször is tapasztalható, ha valakinek barnább a bőre, nem, nem roma, azokat én sem szeretem, hanem mondjuk teszem fel török, spanyol, görög, román, olasz, lenézik, kivetik, kicsúfolják.
Ha valami mentális betegséged van, megbélyegeznek, egyáltalán nem megértőek, sőt, még pont, hogy a betegekbe rúgnak bele.
Ha esetleg más vagy mint a többi, mondjuk más a stílusod, zenei ízlésed, akkor is kivetnek.
Ha nem vagy szimpatikus, akkor még diszkriminálnak is.
Ha valakit diszkrimináció ért, akár negatív, akár pozitív (anyuci mondjuk fideszes képviselő), akkor még általában pont az áldozatot hibaztátják, hogy az nem úgy volt!! (közben ott sem voltak azok, akik ezt állítják)
Ugye tudod hogy a romákat a világ egyik országában sem kedvelik?
Még indiában is lenézik őket pedig onnan származnak
"Ugyanez a rasszizmus/homofóbia, csak kissebb mennyiségben, de jelen van a környező országokban is."
Az kamu. Semmivel sem kisebb a mértéke, sőt vannak országok ahol sokkal erősebb.
"nem, nem roma, azokat én sem szeretem"
:D :D :D :D
Ülj le, egyes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!