A külföldön élő magyarok miért utálják annyira a Magyarországon élő magyarokat hogy a Fideszre szoktak szavazni?
Figyelt kérdés
ápr. 1. 10:15
21/28 Ghgj válasza:
Az alap probléma ott van, hogy szavazhatnak. Ezen felül minden más érdektelen.
22/28 anonim válasza:
#19: Hallottam nyilatkozni székelyföldieket és egyre többen jönnek rá közülük, hogy ők meg vannak vásárolva és ez nem nagyon tetszik nekik. Mert már nagyon kezdenek beleszólni a dolgaikba.
23/28 anonim válasza:
Talán azért utálják, ill. közülük azok, azért is mentek ki külföldre dolgozni, mert nem magyar érzésűek. Azok pedig a baloldalt, a liberálisokat kedvelik.
24/28 anonim válasza:
Az nem merült föl benned, hogy azért szavaznak a Fideszre, mert valamiért - legyen az ő dolguk, miért - ahhoz fűződik érdekük. Én sem engedném őket szavazni, de ha valamiért van szavazati joguk, akkor nem csak a Te szempontjaid kell figyelembe venniük.
25/28 anonim válasza:
23! Azért mentek külföldre, mert a megélhetesüket akarják biztosítani! A maffia kormány, végrehajtók miatt!!
26/28 anonim válasza:
Jelenleg nincs más jobb oldali párt. Nem mész el szavazni vagy Fideszre leszel kénytelen.
27/28 anonim válasza:
Nemzeti dolog az hogy hónapról hónapra élsz?
Csak szegénységet és a kizsákmányolást kapok az országtól, akkor is itt élnem halnom kell?
A politikusok a pénzt lopnak az országtól de attól ők még lehetnek nemzetiek, de én legalább időnként pénzt hozok haza az országba, mégis én vagyok a nemzetietlen?
Az volna a nemzeti ha Orbán gyárában gürcölnék nettó 250+Erzsi utalványért?
Van itt elég fideszes, meghagyom nekik ezt a lehetőséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!