Meddig kell még az ócska orbán showt nézni?
Megnyitok egy "hír" weblapot és orbán orbán stb.
Szar celeb valóságshow. vargajudit vs matyarpeter.
Havi 20-30 milláért
Magyarországon ez a "hír"
A meddiget nem tudom megmondani, nem vagyok jövőbelátó.
Viszont az utóbbi 3 hónapban, mintha azt érezném, hogy ténylegesen kezd kipukkadni az a bizonyos lufi. Már belülről is hallani kritikákat, ami korábban elképzelhetetlen volt. Egymásra mutogatva anyázzák egymást belülről. Sőt, már láttam olyan véleményt, fideszesektől, hogy 0rbán elfáradt. Kiesnek a politikusai az "ablakon" és gyakorlatilag kezd lecserélődni a politikai vezetése. A gazdasága romokban van, a "foglaljuk el Brüsszelt", már most látni, hogy ki lehet dobni a kukába... és akkor nem beszélek a mérések szerint fél milla szavazója minuszról, amit a pedobotrány és a Varga show eredményezett. Nem tudom megmondani, hogy ez a rendszer végnapjait jelenti-e (csak remélni), de az látszik, hogy egyre kevésbé tudják irányitani és egyre több minden jut be abba a zárt körbe, ahová korábban 0 darab kritikus hang jutott.
Románia diktátora a végnapjai utolsó hónapjaiban, arról beszélt micsoda kiváltság románnak lenni.
Igaza volt, kivégezték a románok a mocskot.
Itt most csak, arra utalok, Orbán is erről hadovált a nemzeti ünnepen, hogy mi magyarok más népek felett állunk.
Aztán Magyar Péter előállt a bizonyítékokkal, aminek egy jogállamban már lett volna következménye.
Bárcsak havi 20,30 milla lenne... De az napi 20,30 milla.
Jutúbra kapcsoltál a napokban?
Minden reklám mp t gyalázza, az összes. Tudod mi pénz az?
Utolsó, nem tudom mennyit keres egy politikus celeb orbán show főszereplő. Csak tippeltem.
A reklám az drága, de az már egy másik kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!