Van olyan, akit valóban érdekel a Magyar-Varga házaspár családi dolgai?
Figyelt kérdés
Nekem ez olyan művi: minden házasságban vannak viták, veszekedések - de ez nem nyilvános.
Varga Judit ténykedésével sokkal több, az országot érintő kérdés merül fel, arra lennék kíváncsi.
Konkrétan: lesz@rom a kettejük háborúját, ugyanúgy mint ahogy a fidernyákok lesz@rták 10 év óta...
márc. 28. 17:35
1/15 anonim válasza:
Abszolút nem érdekel a családi szennyesük.
2/15 anonim válasza:
Vélhetően igen. Hiszen sokakat érdekel, milyen ember az, akik pártot akar alapítani, hogy a magyar politika élvonalába kerüljön.
3/15 anonim válasza:
Tipikus bulvárt fogyasztó nők, akik tudják hogy melyik kiresseg ki-kivel, mikor,hol, stb. Ők olvasnak Blikket meg hasonló szennylapokat. Nekik ez most igazi csemege lehet.
4/15 anonim válasza:
Sok embert érdekel,ezért vitte el az ügyet a kormánypárt a Mónika show irányába.
5/15 anonim válasza:
Magyar Péter késsel a kezében járkált otthon! Az m1-en mondták.
6/15 A kérdező kommentje:
5 - A francba!
Pedig kés nélkül nehéz kenyeret vágni...
márc. 28. 17:47
7/15 anonim válasza:
Az M1 az olyan mint egy szennylap, én nemnézem engem nemérdekel a kormány propaganda.
Inkáb arra koncentrálok hogy Magyar Péterék nyejenek 2026-ba és ezért rájuk szavazok.
8/15 anonim válasza:
5/7 anonim Ugyan már, én alkalmanként működő láncfűrésszel járkálok.
9/15 anonim válasza:
Szerinted kérdező miért nézik az emberek a valóságshowkat?
Persze hogy érdekli az embereket.
10/15 anonim válasza:
Ennyire bátor Magyar Péter:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!