Tényleg világháború lesz?
Figyelt kérdés
Kolléganőim aggódnak, hogy kiterjesztem, nem terjesztem ki a háborút dolog megy. És mondják, hogy a sok pénzéhes ember, így akarja magát beleírni a történelembe. Tényleg valós veszélye van most már a háborúnak. Én kényszer beteg vagyok, kórosan félek tőle, viszont a kolléganőim nem betegek, mégis aggódnak, hogy háború lesz, nem lesz háború, kiterjesztem, nem terjesztem ki dolog megy folyton ezt mondják és ez őket aggasztja. Meg az is, hogy folyton vezetik be a sorkatonaságot a környező országokban. Tényleg valós a veszély?2024. márc. 21. 12:44
11/13 anonim válasza:
Igen. Az USA mindenképpen a gyarmatbirodalmához akarja csatolni Oroszországot, az pedig háború nélkül nem fog menni.
12/13 anonim válasza:
Világháború nem lesz. Már tart. 2 éve. Csak egyenlőre gazdasági szinten nagyobb mértékben.
Ha arra gondolsz, hogy katonai értelemben lesz e háború, akkor igen. Lesz. Nem az a kérdés lesz e hanem mikor.
13/13 A kérdező kommentje:
Katonai értelemre vonatkozik a kérdés.
2024. márc. 24. 20:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!