Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért szavazzak a kutyapártra?

Miért szavazzak a kutyapártra?

Figyelt kérdés

2024. márc. 17. 22:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem már az elég lenne, hogy a parlamenti fizetésük egy részét valamilyen kis közterületi projektre költenék, vagy segítenének pár bajbajutott emberen. ezerszer többre megyünk ezzel, mint hogy valami ingyenélő DK-s izé verje el a sofőrjére és hasonló luxus dolgokra.
2024. márc. 17. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Már rég nem viccpárt. Csak a neve és a logója. Az ellenzékből ők tettek a legtöbbet az országért. Nekik nem csak a pénz és a hatalom a lényeg mint mondjuk a Gyurcsányistáknak és Orbánistáknak.
2024. márc. 17. 23:01
 13/18 Username666 ***** válasza:
66%
A kétfarkúaknak menniük kell, eddig vicceskedtek mostmár nem olyan vicces a helyzet. Nekem a március 15.én tartott kovács gergő beszédje nagyon ellenszenves volt. Aki rájuk szavaz az gyurcsányra/orbánra voksol.
2024. márc. 18. 21:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Sztem is marad a Mi Hazánk.
2024. márc. 19. 01:03
 15/18 Username666 ***** válasza:
23%
Kedves kérdező! Ugye tisztában vagy azzal, hogy a Mihazánk mozgalom a fidesz szatellit pártja. Úgy táncolnak ahogy ők fütyülnek. Még ha csak nem is lenne így akkor is egy szélsőséges, fasiszta, álkeresztény, nagymagyarokat játszó haszonlesőn politikusokról beszélünk.
2024. márc. 19. 06:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Alá tudod támasztani valamivel ezeket a rágalmakat?
2024. márc. 19. 11:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én soha sem szavaznék a Mi Hazánkra mivel nem értek egyet az ideológiájukkal. Ettől még baromságnak tartom hogy szatellitpárt. Ha valaki egy kicsit is követi őket az tudja hogy nem az.
2024. márc. 19. 12:38
 18/18 Username666 ***** válasza:
#16 elmondták hogy ők nem akarják leváltani a fideszt csak ellenzékeskedni. Plusz ha nem is lennének azok teljesen inkompetensek az összeesküvés elméleteikkel amiket a egy jó pár magya be is kajál. Fasiszta, összeesküvés hívő bohócok akik nem tennének az ország érdekében semmit csak hogy minél nagyobb hadseregünk legyen és hogy az euból kilépjünk. A faji megkülönböztetésükről nem is beszélve. Túl sok mein kampfot olvastak.
2024. márc. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!