Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek megusszuk a...

Szerintetek megusszuk a 3.Világhaborút? Indokoljatok hogy miért igen vagy miért nem.

Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem ússzuk meg,mert a világ nagyhatalmai háborúzni akarnak.talán ha Trump győz akkor megúszható mert minden támogatást megszüntet Ukrajna felé, úgyhogy neki kell szurkolni majd.
2024. márc. 17. 18:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy megussszuk-e, de mar regota vannak konfliktusok, eroforrasok szerzesek, felvasarlasok… tul jo uzlet van benne
2024. márc. 17. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Én tuti nem, mivel nem tudok úszni.
2024. márc. 17. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:

Aki inditani akarja az egészet egy bunkerben lesz ne aggódjatok, csak nektek kell meghalni ukrajna miatt!

[link]

"Macron csak egy karosszékes harcos, biztonságban a bunkerében"

2024. márc. 17. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Az USA mindenképpen világháborút akar, hogy Oroszországot is gyarmatosíthassa.
2024. márc. 17. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Megmondtam 3 éve (Drábik után szabadon), hogy atomháború lesz. Bizonyítás: egyik fél (oroszok vs rejtőzködők) sem enged. Továbbá mindkét oldalon a főnökök bíznak a bunkereik erejében és nincs vesztenivalójuk, mert amúgy is meghalnának a másik kezétől.

Mellékes bizonyíték: a tolvaj FB vezír is bunkert építtetett a minap, ő kb. a 3. körben van a rejtőzködők mögött a jólinformált almaevők között.

(Az én sírom már évek óta megvan. Sajnos nem atombiztos kripta, mint az említetteké...)

.

A logika azt diktálná, hogy bízzak a rejtőzködők kisebb veszteségekkel járó győzelmében, mert

1. 3000 éve majdnem minden tervük sikerült,

2. Valamilyen túlélési ígérettel a német és francia vezírt is sikerült maguk mellé állítani,

3. Putyin túlbecsüli a saját képességeit (lásd ukrán háború első hetét),

3. A terv az oroszok meggyengítése, majd Kína leigázása. Az oroszok meggyengítése terv szerint halad. Most a kelet-európai barmokat fogják beáldozni a vágóhídon, hogy még több orosz katona vesszen el, amiből az következik, hogy vagy másodszor is megkérdezik majd a meggyengült Putyint, lefekszik-e (vér nélküli győzelmük lenne, ha lefeküdne), vagy már olyan gyenge lesz, hogy kihasználva a sok áruló orosz zs bentlétét, és a saját rejtett szuperfegyvereik meglétét, az orosz atomok kilövését nagymértékben sikerül korlátozniuk (lásd első csapás USA doktrína). De ebben a véres variánsban egy-két orosz és utána kínai kapszli így is elpukkanna. Ezek ellen védenek a rejtőzködők chílei bunkerei. (Mindenképp a végsőkig el kell menniük, mert különben eltakarítják az oroszok+kínaiak a Földről őket. "Ez a harc lesz a végső")

.

(Két 3. pont volt. Csak néztem, hogy figyelsz-e?)

.

Gyenge vigasz (legszebb öröm a káröröm): A természetes evolúciót felváltja a mesterséges evolúció, jön a gépi intelligencia elképzelhetetlen gyorsaságú fejlődése. Az ember megmarad? a legokosabb állatnak.

(ps.: A patkányok mindent túlélnek... :) )

2024. márc. 20. 03:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!