M1: Putin készen áll az atomháborúra. Ezt mondta?
Ez nem rémhírkeltés?
Biztos mondott valami ilyesmit. De szerintem csak a "lényeget" mondja be az m1.
Én nem az M1-en hallottam, de ez csak a cím volt. A kis bejátszóból kiderült, hogy technikailag készen állnak. Vannak eszközeik, működőképesek és nincs technikai akadálya a használatuknak.
Aki egy ilyen címtől már rémeket lát, azt elég könnyű átverni, mivel a legtöbb cikk, riport címének általában már köze sincs a tartalmához.
Kérdező, Putyin saját maga mondta el többször is nemzetközi fórumokon még az ukrán háború előtt is, hogy legyen mindenki óvatos, mert nem véletlen vannak atomfegyvereik.
Most megint azt játsszuk el mint az ukrán háború előtt?
Putyin ott is megmondta mi lesz ha a nyugatiak tovább folytatják az ügyleteiket Ukrajnában és az ukránok nem állnak le. Aztán ment a nagy meglepődés amikor megtette amiről előtte éveken át beszélt nyíltan, egyértelműen.
Az atomfegyverek bevetéséről is teljesen nyíltan, egyértelműen beszélt már évekkel ezelőtt is. Most mozgatják is ezeket a fegyvereiket, hogy ne legyen egyértelmű melyiket hol tárolják, egyes helyszíneken mik is vannak.
Mi kell még hogy komolyan vegyétek? Tényleg kell egy atomháború is, bnem volt elég az amit az ukránoknál csinál?
2 éve megy hogy "Putyin egy beteg állat" amiért megtámadta az ukránokat, elmebeteg, diktátor, megalomániás stb. stb. Akkor nem lenne ideje komolyan venni amit mond az atomfegyverekről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!