Szerinted Orbán és Gyurcsány mikor vonulnak nyugdíjba?
De hát már olyan öregek.
Előbb utóbb ,csak elmennek nyugdíjba.
Majd csak nem politizálnak 80éves korukig
Majd akkor, ha az embereknek megjön az esze és nyugdíjba küldi őket.
De erre kevés esélyt látok, most ezt az M.P.-t sztárolják, nem vágják, hogy a fidesz válságkezelésének a terve.
Azért ,mert már nem mai gyerekek.
Ez alatt azt értem ,hogy a mostani generációt nem biztos ,hogy értik.
Az idősebbeknél felmerülhet az a probléma ,hogy a világszemléletük nem alkalmazkodik az új helyzetekhez emiatt nem biztos ,hogy helyesen látják a problémákat ,mert ragaszkodnak a már kialakult gondolkodásukhoz,világszemléletükhöz.
Én szerintem egy ország vezetését nem idős tatákra kellene bízni ,hanem fiatal 30as max 40 évesekre kellene bízni ,mert az ő világszemléletük sokkal modernebb illetve tartalmazhat friss új gondolatokat,elveket.
Sokkal jobban átláthatják a fiataloknak a problémáit,helyzetét (14-20éves generációt).
Egyenlőre még nem érte el egyikük sem a nyugdíjkorhatárt. Az ugyanis 65 év.
Bár én velük kivételt tennék, és szívesen elengedném mindkettőjüket korengedményes nyugdíjba.
Időutazó vagyok és tudom... Orbán Viktor 2032 ben vonul vissza, Gyurcsány Ferenc azonban 2028 ig politizál amikor is meghal tehát ő haláláig! ha ezt a jövőben látni fogjátok akkor tudjátok meg hogy 2033 után nagyon sötét jövő vár rátok! kitartást!
UI: eskü nem trollkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!