A liberalizmus szerintetek megfog bukni és ha igen akkor miben?
Már régen megbukott.
-Hatalmas demográfiai válságot okozott Európában.Aminek része a migráció is.
-Sokakkal elhitette,hogy kételkedjenek a nemi identitásukban.
A számok magukért beszélnek.Ez minden csak nem szép eredmény.
Nem. Idő kérdése, mikor győz, és onnantól nincs többén politikai megosztottság.
#2: sikerült demonstrálnod, hogy nem tudod, mi a liberalizmus.
A gazdasági liberalizmus már jó rég megbukott, úgy a nagy gazdasági világválság idején és a New Deal elfogadtatásával. Akkor rádöbbent a világ, hogy a piacok szabályozatlansága mekkora veszélyeket tartogat magában, ezért szükség van a piacok szabályozására. Ettől függetlenül időről időre felerősödik olykor a nézet, és rendre nagy problémákhoz vezet, környezetszennyezés, adóelkerülés, modern rabszolgatartás stb.
Az biztos, hogy ha a termelést az emberiség nem tudja egységesen egy felelős és fenntartható irányban tartani, akkor végünk.
"#2: sikerült demonstrálnod, hogy nem tudod, mi a liberalizmus"
Nem érdekel,hogy mi a filozófiai megfogalmazása.
Engem a hatásai érdekelnek.A hatásai pedig azok, amiket leírtam és nem pozitívak.
5, Magyarországon a liberalizmus ir magjai is kiirtásra kerültek és itt még az európai átlagnál is rosszabb demográf adataink vannak, pedig, nálunk még csak átoprálások sem történnek az óvodákban.
Ez nem liberalizmus kérdése.
6#
Hol kerültek kiirtásra?
Tudsz melegfelvonulásra járni, nem?
Sipítozhatsz a migránsok befogadásáért meg a rezes kisebbség jogaiért, nem?
Bőven liberalizmus kérdése a demográfia.A család,gyermekvállalás fontosságának megkérdőjelezése liberális vívmány.
És nem csak pénz kérdése.Ha az lenne, Ausztriában meg Németországban tele lennének a szülőszobák.De, persze nem migránsokkal.
8, Ott van a kommentem legelső mondatának, legelső szavában.
Le van irva a kommentemben, hogy hol kerültek kiirtásra, én látom, hogy leirtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!