Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit tudtok a politikai cenzúrá...

Mit tudtok a politikai cenzúráról?

Figyelt kérdés
Egy dolgozatot kell írnom a politikai cenzúráról, mint első éves kommunikációs hallgató. A dolgozatom címe: politikai cenzúra a rendszerváltás előtt, és után. Könyvek, vagy csak könyvcímek, jegyzetek, anyagok, bármit szívesen elfogadok. Köszönöm.
2010. okt. 25. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Hú, vuvuzela....azt hittem, h a tegnapi kérdésözönöd után, amiket sorra töröltek ugye, kaptál mellé egy kitiltást is az oldalról.....de mint látom nem így történt :D

Kérdezőnek:

[link]

és ezt is most csak azért másoltam be neked segítségül, mert jó kedvem van........

2010. okt. 25. 19:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem létezik politikai cenzúra. Márha nem fidesz ellenes dolgot akarsz leadni.
2010. okt. 25. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért törölték a válaszom? És miért baj ha sok kérdést teszek fel? Ha engem innen kitiltanak, akkor jöhetne velem a fél bagázs!
2010. okt. 26. 02:15
 4/4 A kérdező kommentje:
wow köszi:) akármennyire is banális, értelmesebb mint vuvuzela válasza:)
2010. okt. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!